Отидете в начална страница
recipes

Бананови браунита с фъстъчено масло| Бързо, лесно, вкусно

Бананови браунита с фъстъчено масло| Бързо, лесно, вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Kaк да приготвин най-вкусния бананов хляб, време е да пренесете нещата на следващото ниво. Нашият крал на кухнята, Найл Киркланд, е тук, за да ни разглези с тази невероятна нова рецепта , в която да използваме всички онези узрели банани. Да, банановият хляб е добър, но опитвали ли сте някога бананови браунита? Това не са просто браунита - те са обляти с фъстъчено масло. Ако това не е достатъчно, за да ви развълнува, не знаем какво е. Направени с пълнозърнест аромат и без рафинирана захар, тези изкусителни лакомства получават цялата си сладост от естествените захари в бананите и меда. О, и няколко капки от невероятните ни без калории FlavDrops.

Отложете каквото сте планирали за по-късно, тези сладости заслужават да са на първо място в списъка ви със задачи.

Съставки:
  • 2 узрели банана
  • 150 гр. гладко фъстъчено масло (плюс 25 гр. за заливка)
  • 100гр. мед
  • 2-3 капки FlavDrops (ванилия)
  • 80гр пълнозърнесто брашно
  • 40гр какао на прах
  • Щипка сол
  • 100мл мляко (добавете мляко, докато сместа ви достигне желаната консистенция)

Начин на приготвяне: 1.Загрейте фурната си до 175 ° C / 350 ° F. 2.Добавете бананите в купа за смесване и ги разбийте с помощта на вилица. 3.След това добавете фъстъченото масло, меда и FlavDrops и разбъркайте добре, докато се комбинират напълно. 4.След това добавете пълнозърнестото брашно, какаото на прах, солта и разбъркайте отново. 5.Сега смесете млякото си в сместа. Продължавайте да добавяте мляко, докато сместа достигне желаната консистенция - тя трябва да е гъста. 6.Прехвърлете сместа си в облицована тава за печене, можете или да я подравните, като намажете разтопеното масло и след това добавите хартия за печене към ястието, или маслото и след това леко напудрите с какао на прах, както Niall направи в това видео. 7.Добавете 4 чаени лъжички фъстъчено масло в горната част на сместа и подравнете с нож. 8.Печете за 20 минути. След като се изпече, извадете от фурната, оставете да изстине и се нарежете на 16 парченца. Насладете се!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein