Отидете в начална страница
recipes

Брауни Мъфини с високо съдържание на протеин

Брауни Мъфини с високо съдържание на протеин
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Задоволете желанието си за шоколад с тези невероятни мъфини - брауни.

Богати на протеин, бухнали и вкусни, тези сладки лакомства от Niall Kirkland са направени с малко натурални съставки, за да можете да се насладите на по-здравословна алтернатива на закупените от магазина удоволствия.

Подсилени с няколко лъжички от нашия суроватъчен протеин с ванилов вкус, те са идеални и за да ви помогнат да постигнете ежедневните си цели.

Ако сте типът, който ще бъде изкушен от автоматите за тестени бисквити,в следобедните часове, тези мъфини могат да бъдат вашия спасител. Те са страхотни и можете да ги вземете със себе си, така че никога повече няма да имате скучна пауза за кафе на работното място.

Продукти за 12 броя:
Начин на приготвяне:
  1. Загрейте фурната си до 175 ° C / 350 ° F и сварете тенджера с вода.
  2. Сварете кубчетата сладък картоф в тенджерата си с вряла вода за 10-15 минути или докато стане достатъчно мек, за да може вилицата лесно да ги пробие.
  3. След това прехвърлете сладкия си картоф в хранителен комбайн или блендер, заедно с фъстъченото масло, кленов сироп, суроватъчен протеин, какао на прах и бакпулвер и блендирайте до гладкост. Ако сместа ви не се смесва лесно, добавете малко количество мляко, за да я разредите.
  4. Внимателно изсипете с лъжица, тестото в 12 купички за мъфини в тавичка за мъфини и отгоре сложете върху всяко няколко шоколадови стърготини.
  5. Печете в продължение на 12-15 минути или докато клечка за зъби не излезе чиста, когато я пъхнете във вашите мъфини.
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein