Отидете в начална страница
recipes

Високопротеинови замразени сладки с кисело мляко | Супер бърза след тренировъчна закуска 

Високопротеинови замразени сладки с кисело мляко | Супер бърза след тренировъчна закуска 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор2 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Тези сладки с високо съдържание на протеин са идеални за хапване след тренировка.  

Пригответе тази бърза рецепта от Ниал Къркланд (Niall Kirkland) за вкусни сладки с фъстъчено масло. Те са вкусен и лесен начин да си набавите нужната доза освежаващ протеин. Разчитайте на тях да ви охладят след тежка трениворка.  

Най-хубавото е, че могат да се приготвят само за няколко минути, а след това може да ги оставите във фризера и да ги хапвате, когато пожелаете.  

В допълнение към това, можете да промените някои от съставките и да си направите своя вкусна рецепта. Просто добавете една мерителна лъжица от любимия си суроватъчен протеин или експериментирайте с FlavDrops добавени към киселото мляко. Можете също да сложите и различни видове плодчета. Дори най-смелите от вас няма да сгрешат! 

Порции 16 

Съставки 

 

Метод на приготвяне 

1) Първо подгответе тава за мъфини и поставете силиконови чашки за печене на мъфини във всяка формичка.  

2) В голяма купа смесете киселото мляко, протеина и меда докато се получи хомогенна смес без бучки. 

3) След това разпределете сместа по равно във всяка форма на тавата. 

4) После разтопете фъстъченото масло в микровълнова фурна за 40-60 секунди и добавете една чаена лъжичка във всяка формичка. Добавете боровинките и след това поръсете с натрошените бисквитки. 

5) Сложете тавата във фризера и замразете за поне 2 часа. Насладете им се!  

 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein