Отидете в начална страница
supplements

Най-добрите вкусове на веган протеините на Myprotein

Най-добрите вкусове на веган протеините на Myprotein
Monica Green
Писател и експерт1 година Ago
Вижте профила на Monica Green

Ако от скоро сте започнали веган начин на живот и все още не сте добре запознати с хранителните добавки за вегани или просто искате да намалите приема на млечни продукти, тогава ние имаме няколко чудесни предложения за вас. Въпреки че започнахме със суроватъчния протеин, като основен продукт, ние предлагаме и много веган добавки, които да подобрят растежа на мускулите и поддръжката им. Всички веган продукти са налични в няколко вкуса, които ще ви станат любими. Разбираме, че понякога има толкова много възможности, че не знаете от къде да започнете. Затова ще внесем спокойствие в хаоса, като ви предоставим списък с най-добрите ни веган протеинови добавки и различните им вкусове, според това кои са най-продаваните.  

В тази статия: 

  • Суроватъчният протеин веган ли е? 
  • Кой протеин на прах е подходящ за вегани? 
  • Какви са вкусовете на веган протеините? 
  • Най-добрите вкусове на веган протеина според вас, нашите клиенти 
 

Суроватъчният протеин веган ли е? 

Хората следващи веган диета не приемат никакви животински продукти, включително мед, млечни продукти и месо. Суроватъчният протеин е направен от прясно краве мляко и следователно, не е подходящ за веган диета. 

 

Кой протеин на прах е подходящ за вегани? 

Има много протеини на прах, от които да избирате, но всички имат разлики, макар и малки. Те предоставят уникални ползи. Ако соевият протеин не ви е любим можете да опитате Веган протеиновия бленд. Ако не харесвате и него, тогава можете да пробвате Clear Vegan. 

 

Какви са вкусовете на веган протеините? 

В Myprotein се гордеем с разнообразието от вкусове, което предлагаме на добавките с протеин на прах. Веган протеините не са изключение.  

От класическия вкус с Шоколад до още по-изкушаващи и разнообразни опции като Лимон и Лайм, ние ви гарантираме, че ще откриете любимия си вкус при нас. 

В тази статия ще разгледаме кои вкусове на веган протеините, които клиентите ни обичат най-много. 

 

Най-добрите вкусове на веган протеина според вас, нашите клиенти 

И така, вече сте открили веган протеина, който искате да закупите, но стигате до избора на вкус и се затруднявате, защото има толкова много опции, които изглеждат вкусни, но кой да изберете? 

Въпреки че ние не можем да изберем само един, който да ни е любим, вие със сигурност ще можете щом разгледате тази статия. Направихме класация на най-добрите вкусове на веган протеините според това кои са най-продаваните ни продукти. Ето ги и резултатите: 

Соев протеин изолат 

Соевият протеин изолат не трябва да бъде подценяван. Той съдъжра 90% протоеин, тоест 27 грама протеин на порция и само 108 калории. Той е идеален за всеки, който иска да поддържа състояние на калориен дефицит, независимо дали следва веган или вегетарианска диета, или иска да намали приема на млечни продукти.

1.Гладък шоколад

Тук няма никаква изненада, защото шоколада е класика! Той никога няма да ви разочарова и напълно ще ви разберем, ако си го поръчвате отново и отново, всеки път!  

2. Ванилия

Ванилията също е любима на много хора и очаквано заема второ място в класацията. 

Тя е класика, с която няма да сбъркате, защото е сладка и ще ви предостави огромна доза протеин, което винаги е добра комбинация. Подкрепяме всички фенове на ванилията!3.Натурална ягода

Следващият в класацията е вкуса Натурална ягода. Тя ще внесе разнообразие в ежедневието ви, тъй като ягодата е много свежа и лека. Един ягодов шейк е добро решение по всяко време. 

 

Веган протеинов бленд 

Този бленд съдържа грахов и бобов протеин. Комбинацията създава цялостен аминокиселинен профил на продукта. С него ще си набавите 22 грама протеин, 110 калории, девет незаменими аминокиселини и 5 грама естествени верижно-разклонени аминокиселини в една порция. Ето кои вкусове са ви любими: 

 

1.Шоколад 

Водещ в класацията, разбира се, е Шоколадът! Абсолютно не можете да сбъркате, ако изберете него.2.ЯгодаПлодово и приятно. Така бихме описали вкуса Ягода на Веган протеиновия бленд. Тя е чудесен избор.3.ВанилияХората може би ще кажат, че Ванилията е скучен вкус за протеин, но е трета в списъка, което показва, че тя все пак е много често срещан избор при нашите клиенти (и има причини да бъде така), а това със сигурност не я прави скучна.4.Шоколад и солен карамел (Chocolate Salted Caramel)На четвърто място сте поставили Шоколад и солен карамел, което е перфектната комбинация за хората, които обичат по-плътните и наситени вкусове.5.Шоколад и фъстъчен карамел (Chocolate Peanut Caramel)

Шоколад. Фъстъци. Карамел. Тези три думи печелят петото място и ако трябва да сме честни, може би заслужават по-челно място в класацията. 

 

Чист веган протеин (Clear Vegan Protein) 

Само една мерителна лъжица от Чистия веган протеин съдържа 10 грама растителен протеин, 50 калории и половината от дневната препоръчителна доза витамини от групата В. Не се лишавайте от ползите на чистия протеин само защото не можете да приемате Чист суроватъчен протеин. Ние създадохме Чист веган протеин, който е също толкова наситен с плодов вкус и свежест и с оптимално съдържание на макроси. 

Любимите ви вкусове са:1.Лимон и лаймЕдна класическа двойка. Не се изненадваме, че освежаващият вкус на Лимон и лайм е любимият на нашите клиенти. Той е плодов, лек, свеж и пълен с протеин.2.Ягода

За тези от вас, които обичат по-сладките вкусове, предлагаме Ягода, която заема второ място и е чудесен избор. 

3.Ябълка и бъз (Apple & Elderflower)

Наименованието Ябълка и бъз може да звучи сложно, но то заема трето място и е подходящ за направата на шейк, който да изпиете след тренировка. 

 

Чист соев протеин 

За всички фенове на соевия протеин - Чистият соев протеин ще промени живота ви! Един шейк от него съдържа 11 грама протеин, фибри, витамин С и 50 калории. 

Той се предлага само в два вкуса и ето кои са те:1.Лимон и лайм

Тук няма никакви изненади, фаворитът при Чистия веган протеин води класацията и при Чистия соев протеин. Лимон и лайм е класика, с която няма как да сгрешите. 

2.Грейп

Този вкус наподобява Американската сода с вкус на грозде. Ако този вкус ви е познат и го обичате, тогава той със сигурност е чудесен избор. Той ще ви донесе свежест, сладост и лек тръпчив вкус, който ще ви освежи след тренировка. 

  

Грахов протеин изолат 

Граховият протеин изолат предоставя повече протеин с по-малко калории и мазнини. 

Една порция съдържа 23 грама и никаква захар. Това прави този протеин идеален за всеки, които иска да изгради чиста мускулна маса, следвайки веган или вегетарианска диета.1.Без вкусЧесто е подценяван, но протеинът без вкус в тази класация е на първо място при Граховия протеин изолат. Той е идеален, ако просто искате да добавите доза протеин към овесени ядки или смуути, но не искате да смесвате няколко различни вкуса.2.ШоколадВече научихте тенденцията - всички обичат протеин с вкус на шоколад, а Граховият протеин изолат не е изключение. Той е гладък, вкусен и има чудесни макроси. Разбирате защо е в началото на класацията ни. 3.Ягода

Ягодовият вкус отново е фаворит. Ако не сте го направили все още, ви предлагаме да го опитате, защото Граховия протеин изолат е още по-свеж с вкус на ягода. 

  

Как да направим протеинов шейк? 

Отговорът на този въпрос зависи от личните ви предпочитания и настроение. 

Ако се нуждаете от нещо, което бързо да ви засити и да е съгласувано с макросите, които сте си определили, тогава просто сложете веган протеин на прах и вода, сок или мляко (прясно или ядково) в шейкър и разбийте до получаването на гладка течност. 

Ако желаете шейк с повече хранителни вещества, можете да добавите плодове, фъстъци, масло и овесени ядки или каквото друго предпочитате. 

 

Заключение 

Вероятно вече сме ви убедили, че има голямо разнообразие от вкусни веган протеини на прах. Независимо дали предпочитате класическите вкусове като ванилия, ягода и шоколад или някои по-екзотични такива, можете да намерите протеин с перфектния вкус при нас.  

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Monica Green
Писател и експерт
Вижте профила на Monica Green
myprotein