Отидете в начална страница
recipes

Бургери пълнени с моцарела| Бързо, лесно ,вкусно

Бургери пълнени с моцарела| Бързо, лесно ,вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Гласуваме да, за всичко пълнено с моцарела. Тези вкусни, месни и възхитителни бургери с моцарела са идеално хапване за уикенда, когато искате нещо наистина вкусно за хапване. Направете свои собствени бургери и това е перфектен начин сами да изберете какво да сложите в тях, както и ако се опитвате да сведете до минимум съдържанието на мазнини в месото си, а искате да засилите аромата на всички ваши любими подправки. И разбира се, главният виновник трябва да е онази топка от разтопена моцарела в средата, която просто чака да й се насладите. Ето как да ги направите.

За четири порции

Продукти: • Зехтин • 1 лук (нарязан на ситно) • 2 скилидки чесън (пресован) • 500 гр не много тлъста телешка кайма • 2 ч.л. горчица на прах • ½ ч.л. кайенски пипер на прах • 1 яйце • 50 г галета • Сол на вкус • 1 топка нискомаслена моцарела (нарязана на четвъртинки)

Екстри: • Кифли • Листа от маруля • Домати филийки Сос без захар (барбекю)

Начин на приготвяне 1) Загрейте фурната си до 200 ° C. 2) Първо загрейте малко зехтин в тиган и след това добавете лука и чесъна. Бъркайте за няколко минути, докато омекне и покафенее, след това свалете от котлона и добавете в голяма купа. 3) След това добавете каймата, горчицата на прах, кайенския пипер, яйцето, галета и щипка сол. Използвайте картофена преса, за да омесите съставките заедно, така че да имате добре комбинирана смес за бургери. 4) След това с ръце разделете около една четвърт от сместа за бургер и я оформете в плоска баничка. Поставете една четвърт от моцарелата отгоре върху нея в средата и използвайте ръцете си, за да оформите месото около сиренето, така че да е напълно покрито и в центъра. 5) След това загрейте малко зехтин в тиган и поставете бургерите, за да ги запържите от двете страни за няколко минути, докато покафенеят ‐ това помага да се запечата влагата преди печене. След това ги поставете в тава за печене и гответе 20 минути. 6) Извадете от фурната и след това изградете своите бургери! Поръсете ги с булгур от сусамово семе, няколко листа маруля и резенчета домати и полейте с много сос BBQ без захар. Хранителна информация за бургер: Мазнини – 357 Белтъчини – 40.9 г Мазнини – 14.9 г Въглехидрати – 12.8 г

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein