Отидете в начална страница
supplements

PhaseTech ™ ‐ Въвеждане на следващото поколение спортно хранене

PhaseTech ™ ‐ Въвеждане на следващото поколение спортно хранене
Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог4 години Ago
Вижте профила на Jennifer Blow

Радваме се да ви представим на най‐новата си иновация. PhaseTech ™ е следващото поколение спортно хранене, предназначено да издигне тренировките ви до нови висоти и да ви придвижи по‐близо до целите ви от всякога. Използвайки иновативна технология, ние разработихме три подобрени смеси, за да ви преведем през всеки етап от тренировката ви – от момента преди да прекрачите във фитнеса до момента на приключване. PhaseTech ™ е доставка на модерни съставки. Взехме някои от най‐добрите, най‐добре изследвани съставки за ефективност и ги комбинирахме с авангардни, уникални модули за активиране на фазово освобождаване. Казано по‐просто, тези формули продължават да подсилват тялото ви с нужната му храна за по‐продължителен период, а не наведнъж ‐ така че можете да издържите по‐дълго и да бъдете по‐силни.

THE Pre-Workout+

Сигурен начин да стартирате силни, THE Pre‐Workout + е клинично изследван,с повишаващи производителността съставки от нашата изключителна система за доставяне на кофеин PhaseTech ™ ‐ дава ви двуфазно ниво на енергия, която ви е необходима, за да постигнете превъзходни резултати. Ние усъвършенствахме тази силно влияеща формула, за да сме сигурни, че тя съдържа три основни точки, които смятаме, че са от съществено значение за ефективната предварителна тренировка:1. Вазодилатация Засилихме играта си с нови съставки, които никога досега не сме използвали, като VASO6 ™ и Lцитрулин за увеличаване на вазодилатацията и следователно на кръвния поток. Известно е, че това играе ролята на „помпа“ ‐ доставя повече кислород до мускулите ви за по‐голямо генериране на енергия и доставка на хранителни вещества.2. Фокус и енергия Насочете се към целите си и ги атакувайте с определен фокус. Включихме научно изследвани съставки като алфа‐GPC и huperzine‐A, които се използват за увеличаване на неврологичния фокус.2,3 Плюс това, с популярни съставки като бета‐аланин за издръжливост и таурин и тирозин за неврологичен фокус, тази ударна смес трябва да ви помогне да влезете в зоната си на комфорт, с увеличена издържливост.3. Абсорбция на хранителни вещества Като добавим AstraGin®, за който е известно, че подобрява усвояването на аминокиселини и BioPerine®, за който е известно, че подобрява усвояването на витамини и минерали, се уверихме, че тази формула ви помага да извлечете максимума от всяка съставка, работейки за вас, докато се движите уверено напред.

ТHE Amino+

Amino + е най‐добрата добавка за вътрешна тренировка. Beadlets PhaseTech ™ в тази високоефективна формула осигурява поетапно освобождаване на BCAA с допълнителен левцин и глутамин, който работи за подхранване синтеза на мускули и протеини за продължителен период от време. Това помага да се намали разграждането на мускулните протеини и да се подобри мускулния растеж ‐ подкрепя ви от първия момент до края. Включихме и KSM‐66® Ashwagandha, мощна билка, за която е доказано, че подобрява нивата на настроението и намалява напреженито, свързано с упражненията, което го прави чудесен естествен подбор, за да засили общата ви издръжливост.

THE Whey+

И последно, но определено не на последно място, протеиновият прах, който си заслужава при трениране. Обичаме да смятаме, че покрихме всички основи с това ‐ THE Whey + е супер ефективна комбинация от висококачествен суроватъчен протеинов изолат, GroPlex ™ и PhaseTech ™ перли, съдържащи BCAA с допълнителен левцин и глутамин. Какво е GroPlex ™, чуваме ви да казвате. Това е уникална комбинация от бързо усвояем хидролизиран суроватъчен протеин и бавно усвояем мицеларен казеин , за да дадете на тялото си моментално дозата протеин, от който се нуждае, веднага след тежка сесия, както и начин за непрекъснато усвояване, след като сте напуснали фитнес залата. С GroPlex ™ и PhaseTech ™ комбинирани, THE Whey + предлага много по‐широк период от време за доставяне на протеини и аминокиселини, като засилва синтеза на протеини в мускулите за подълго време, което помага да увеличите растежа и възстановяването си.

Това са акцентите на гамата, но ако търсите още повече подробности, имаме отделни статии за всяка от тях (да, наистина има много какво да кажа за тези разширени формули), така че разгледайте предварително ‐Workout +, The Amino + и THE Whey +. Остава да направите само едно. Освободете силата си с PhaseTech ™ ‐ следващото поколение спортно хранене.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог
Вижте профила на Jennifer Blow

Дженифър Блoу е нашата диетоложка, официално регистрирана в Асоциацията по нутриционисти - Регистърът на компетентните и квалифицирани диетолози във Великобритания. Притежава бакалавърска степен по наука за храненето и магистър по научни изследвания в областта на храненето. В момента изследва резултатите от изследванията за използването на спортни добавки за фитнес и фитнес. Известни списания за виртуално пространство като Vogue, Elle и Grazia многократно са цитирали научната експертиза на Дженифър в изследването на подходящи диетични режими и здравословен начин на живот. Експертизата на Дженифър е изключително широка: тя е направила проучвания с Националната здравна служба за ефектите на различните диети върху организма, проучила е ефектите от приема на добавки, съдържащи омега-3 мастни киселини, и ефектите на бързата храна върху здравето. Тя представи резултатите от последните си изследвания на годишната конференция по хранене. Тя постоянно повишава нивото си на професионализъм и посещава множество събития, за да си осигури място на върха. Научете повече за Дженифър тук. В свободното си време Дженифър се радва на туризъм и колоездене, а когато разгледа постовете си, ще откриете, че обича да доказва, че здравословната диета не е същата като глада и лишенията. 

myprotein