Отидете в начална страница
recipes

Два вида замразен протеинов йогурт | Бързо, лесно , вкусно

Два вида замразен протеинов йогурт | Бързо, лесно , вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Нуждаете се само от 4 прости съставки, за този невероятно вкусен десерт Тези плодови, замразени млечни кисели десерти, предложени от Найл Къркланд, са толкова прост начин да изпитате сладост със здравословна, високопротеинова закуска. Неустоимо гладка и кремообразна, няколко лъжички от този освежаващ плодов‐йогурт ще дойдат точно на място. Искате да се настроите предварително? Защо да не удвоите тази рецепта, така че фризерът ви да съхранява винаги, това изкушение, което харесвате.

Продукти:

Начин на приготвяне: 1. Изсипете продуктите в блендър и разбийте до получаване на хомогенна смес. 2. Изсипете съдържанието в малки купички и сложете във фризера, за не по‐малко от 2 часа. 3. Преди да консумирате, извадете ги да постоят на стайна темпереатура поне за 5 минути, след което може да се насладите на това освежаващо, вкусно, ледено удоволствие!

Хранителна информация за порция:

Калории/ Белтъчини/ Въглехидрати/ Мазнини Манго -231 /10g/ 38g/ 5g Горски плод 222 /16g/ 21g/ 6g

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein