Отидете в начална страница
recipes

Здравословна рецепта с паста и сочни наденички

Здравословна рецепта с паста и сочни наденички
Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог2 години Ago
Вижте профила на Jennifer Blow

Търсите ли нови здравословни рецепти с паста? Тази рецепта за крехка паста със сос ще разнообрази диетата ви.

Омръзна ли ви от пилешко, ориз и броколи? Да, на нас също. Изпробвайте тази рецепта за високопротеинова паста с наденички и сос.Приготвя се с кварк вместо крема-сирене и наденички с ниско съдържание на мазнини.Порции4 порциии

https://youtu.be/4tDWi-A72iY

Съставки

  •     1 ч.л. 100% кокосово олио
  •     1 праз (ситно нарязан)
  •     2 скилидки чесън (нарязани)
  •     8 наденички с ниско съдържание на мазнини (нарязани)
  •     200 г кварк (млечен продукт)
  •     1 консерва нарязани домати
  •     240 г пълнозърнеста паста пене (penne)
  •     1 ч.л. червен лют пипер
  •     1 щипка сол и черен пипер на вкус
  •     1 шепа пресни листа от босилек

lean, creamy healthy pasta recipes

Начин на приготвяне

1) Сложете голям незалепващ тиган на средно загрят или силно загрят котлон и добавете кокосовото олио. Изсипете нарязания праз в тигана и изпържете за около 3-4 минути. Разбърквайте от време на време.2) Добавете чесъна и пържете още 3 минути. След това, добавете нарязаните наденички и гответе за 6-10 минути, разбърквайки от време на време, докато не хванат загар от всички страни. Добавете червения лют пипер и овкусете със сол и черен пипер на вкус.3) Добавете консервата с домати и разбъркайте. Оставете да ври за няколко минути и след това добавете кварка. Разбъркайте добре до получаване на гъст сос.4) Добавете сварената паста в тигана и разбъркайте, за да се смесят.5) След няколко минути, махнете от котлона и разделете в кутии за храна. Украсете със пресни босилекови листа.
Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог
Вижте профила на Jennifer Blow

Дженифър Блoу е нашата диетоложка, официално регистрирана в Асоциацията по нутриционисти - Регистърът на компетентните и квалифицирани диетолози във Великобритания. Притежава бакалавърска степен по наука за храненето и магистър по научни изследвания в областта на храненето. В момента изследва резултатите от изследванията за използването на спортни добавки за фитнес и фитнес. Известни списания за виртуално пространство като Vogue, Elle и Grazia многократно са цитирали научната експертиза на Дженифър в изследването на подходящи диетични режими и здравословен начин на живот. Експертизата на Дженифър е изключително широка: тя е направила проучвания с Националната здравна служба за ефектите на различните диети върху организма, проучила е ефектите от приема на добавки, съдържащи омега-3 мастни киселини, и ефектите на бързата храна върху здравето. Тя представи резултатите от последните си изследвания на годишната конференция по хранене. Тя постоянно повишава нивото си на професионализъм и посещава множество събития, за да си осигури място на върха. Научете повече за Дженифър тук. В свободното си време Дженифър се радва на туризъм и колоездене, а когато разгледа постовете си, ще откриете, че обича да доказва, че здравословната диета не е същата като глада и лишенията. 

myprotein