Отидете в начална страница
recipes

Плодово смуути с креатин | Супер вкусна рецепта

Плодово смуути с креатин | Супер вкусна рецепта
Lauren Dawes
Сценарист и редактор7 месеца Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Креатинът е основен продукт за много спортисти и фитнес ентусиасти, когато става въпрос за хранителни добавки. Креатинът може да бъде много полезна добавка за постигане на тренировъчните ви цели и научно доказано подпомага представянето в залата. 

Той се съдържа естествено в някои храни, като например месо и риба, но в зависимост от начина на живот и хранителните начивици на всеки от вас, приемът на достатъчно креатин само чрез храната може да бъде трудно постижим. Например, ако сте вегетарианец/ка или просто сте човек, който обича да тренира рано сутрин, вие със сигурност нямате време (или желание) да хапнете филе от сьомга или пилешки гърди преди тренировка. Ето тук идват на помощ нашите най-добри хранителни добавки с креатин.  

Предлагаме голямо разнообразие от висококачествени супер практични хранителни добавки с креатин. Ще ги откриете в различни форми от хапчета до креатин на прах. Затова не трябва да се притеснявате за времето, цената и усилието, което изисква приготвянето на храна. Много хранителни добавки, включително и креатин монохидрат, са напълно подходящи за веган и вегетарианци. 

Може би вече редовнo приемате добавка с креатин, като част от хранителни си режим, но ние сме тук, за да ви помогнем да приготвите вкусен шейк. Ако не сложите вода ще получите освежаващо плодово кретиново смуути. 

 

Порции 1

Съставки 

  • 150 г замразени горски плодове 
  • 2 киви (нарязано) 
  • 200 мл прясно мляко по избор 
  • 1 мерителна лъжица Whey Protein (с вкус на ванилия) 
  • 3 г креатин монохидрат на прах Creatine Monohydrate  
  • Шепа листа от свежа мента 
 

Начин на приготвяне 

  1. Просто поставете всички съставки в блендер и пасирайте до получаване на хомогенна смес. 
  2. Изсипете в шейкър и вземете с вас за след тренировка или изпийте веднага след приготвяне! 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein