Отидете в начална страница
training

25 СТРАХОТНИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪКА ЗА НЕЯ 

25 СТРАХОТНИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪКА ЗА НЕЯ 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes
Вече чуваме коледния звън на камбанките и във въздуха се носи мирис на канела. Това означава, че е дошло времето за коледни подаръци! Особено през 2020 г., когато карантината ще изтече на 21 декември и никой не иска да обикаля магазините три дни преди Коледа, трескаво търсейки идеалния подарък. Тази година се придържайте към получаване на вашите пакети директно до вашата врата. Улеснихме ви лесно и бързо, сърфирайки в интеренет, да намерите перфектния подарък за вашите близки, спестявайки ви време, като ви предоставяме пълен  списък с най-добрите подаръци за всички дами във вашия живот. Това е най-доброто ръководство за подаръци бестселър за жени тази Коледа и може директно да пазарувате от нашия сайт. 

 

1.Коледна кутия Myprotein Нашата златна коледна кутия е идеалният подарък за всички жени фенове на фитнеса, във вашия живот. 
 

Коледната кутия  предлага  суроватъчен протеин Golden Flavor Impact, нашия много обичан бар Golden Layered, царствения Golden Shaker и кърпа за ръце. И само на цена £ 39.99 печелите невероятно съотношение цена-качество. 

2. Спортен комплект клин и сутиен За дамите, обичащи йога, нашата колекция Composure е идеалният подарък. 
С мека на допир материя на клина и елегантен дизайн на спортните сутиени, комплектът Composure  е задължителен в списъка с желания за всеки фен на йогата. 3.Желирани дражета за красиви коса, нокти и кожа

Съдържащи цинк, биотин, витамин С и В6, това определено не е за изпускане.

С неповторим вкус на боровинки, те не са просто вкусни, но и полезни.

4. Желирани мултивитамини 

Желираните Мултивитамини са перфектните, универсални витамини за всеки фен на фитнеса. С мощна комбинация от 11 витамини и минерали и с неустоим аромат на ягода, просто не е възможно да забравите да ги взимате редовно.

5.Комплект ластици 

Те също са подходящ подарък за тази Коледа.

Подобрете домашните си тренировки с набор от нашите добри ластици за устойчивост, които да добавите към колекцията си за домашен фитнес.

6. Метален шейкър 

Перфектната алтернатива на обичайния пластмасов шейкър, нашият метален шейкър ви осигурява плавно разклащане всеки път. Всички дами със стил в живота, със сигурност ще ви благодарят за него.

7. Сак за йога Composure

Сакът Composure Yoga ще промени живота на всички ангажирани с йога. Побира йога постелката и има достатъчно място за съхранение за всички останали неща от първа необходимост.

8. Чист суроватъчен или веган протеин 

Ако жените в живота ви предпочитат нещо по-плодово от обикновения протеинов шейк, то това е вашият избор.

С вкус на драконов плод, праскова или манго,както под формата на суроватъчен протеин, така и във веган версията, определено няма да сбъркате.

9.Изолат от суроватъчен или соев протеин 

За любителите на кремообразния, гладък протеинов шейк, нашият класически суроватъчен или соев изолат е идеален за подарък под коледното дърво тази година.

Опитайте нашите аромати на солен карамел и в двата вида за празничен вкус.

10. Брауни с двойно тесто 

Коледа е свързана с лакомства, но ако познавате някой, който иска да запази макросите си през този празничен сезон, Брауни с двойно тесто е идеалният подарък.

Всички любители на шоколада ще го харесат, а любителите на фитнеса ще го обожават.

11. Бисквитки с троен слой шоколад 

Говорейки за възхитителни лакомства, нашата бисквитка с троен слой шоколад със сигурност ще предизвика добрите отзиви на този, на когото подарите това лакомство. Плътен шоколад с 20 г протеин на порция, получателят на този подарък определено ще се усмихне щастливо на Коледа. Същото покритие имаме и при веганския вариант, така че да няма пропуснати.

12. Протеинов крем за мазане 

 Протеинът за мазене, в Коледната сутрин, е това, което ще извика  усмивка на лицето на всеки.

В зависимост от това какво харесвате, изберете от бял шоколад, млечен шоколад и шоколадов лешник и наблюдавайте как се разтапяте от наслада.

13. Шотове с колаген за красота 

Вземете бърза доза колаген, както и хиалуронова киселина, биотин и селен, за да поддържате кожата, косата и ноктите на любимия човек. Всичко това се предлага с аромат на кокос и ананас и аромат на лимон - определено добър подарък за всички любители на грижата за кожата си.

14. Ролка с пяна Рол-дезодорант с пяна 

От съществено значение за всеки посетител на фитнеса, но още по-необходими за домашните тренировки, те са много популярни. Перфектният подарък за всяка жена, занимаваща се с вдигане на тежести, бягане или всякакъв вид тренировки за издръжливост.

15. Масло от дроб на треска 

Маслото от черен дроб на треска е основна добавка за много хора, поддържа сърдечната функция и нормалното кръвно налягане. Така че, накарайте любимия си човек да се запаси с нашето шишенце за три месеца.

16. BCAAs 

Ако дамата във вашия живот се стреми да увеличи максимално възстановяването си от избраните от нея фитнес упражнения - от вдигане на тежести до бягане, запасяването й с някои BCAA е брилянтна идея.

Нашият вкус на джин и тоник вероятно ще се превърнат в любимите й. Идеален подарък за Коледа.

17. Протеиново барче 

За всички кралици на здравословни закуски, които познавате, нашият многослоен бар е този, който да закупите тази Коледа. 20 г протеин и множество  хрупкави, гъсти слоеве, оптималното сладко удоволствие след тренировка.

Единственият въпрос, който трябва да зададете, е дали тя харесва торта, фъстъчено масло, шоколад или мaтчa?

18.Подсладител 

Жената в живота ви харесва ли каша за закуска? Или палачинки? Или просто търси нещо ново, което да опита? Нашите FlavDrops са идеалното допълнение към всичко това.

Без калории и изпълнени с неповторим вкус, нашите Flavdrops се предлагат в разнообразни вкусове, включително любимото шоколадово фъстъчено масло, бял шоколад, ягода и лешник, както и много други.

19. Бейзболна шапка MYPROTEIN 

Нашата бейзболна шапка, идва в два цвята - сиво и черно и е идеална за фитнес залата или бягане. Стилен, небрежен и практичен аксесоар.

20. Постелка за йога 

Независимо дали познавате момиче, което е отдадена йога, или просто се нуждае от нещо,  за разтягане, постелката за йога е идеалният подарък.

21. Лента за бегачи 

Това е за всички дами, които тичат.

Нашата лента за бягане има регулируем държач за телефон, за тичане със свободни ръце. Вече няма да рискувате да си разбиете телефона на настилката, само бягане без стрес.

22. Безшевни клинове и спортни сутиени 
Подарете този комфортен комплект от нашия безшевен клин и спортен сутиен. Перфектен за всеки посетител на фитнеса, живеещ със стил. Тази колекция оформя извивките и ви прави уверени във вашите тренировки. Изберете от богат набор от цветове, за да намерите любимия. 23. 1 килограм фъстъчено масло 

Това е за онези, които познавате, че обичат да си мажат фъстъчено масло върху препечен хляб или го добавят в овесената си каша. А нашето фъстъчено масло е изцяло натурално. Перфектният подарък!

24. Спортно яке 

Всички тренировки на открито през Коледа и Нова година се нуждаят от Power Jacket.

Така че, ако познавате жени, които обичат зимно бягане или HIIT сесия в градината при нулеви температури. Power Jacket е определно точният подарък.

Изберете от черен или празничен Oxblood.

25.  Carb Crusher Selection Box 

Carb Crusher Selection Box е идеална за всички нерешителни дами, които познавате.

Нашата трошачка за въглехидрати съдържа 20 г протеин на бар и 20 основни витамини и минерали. Всичко това във възхитително вкусен и хрупкав бар.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein