Отидете в начална страница
recipes

Рецепта само с 4 съставки за протеинови барчета с вкус на ягода и сметана  

Рецепта само с 4 съставки за протеинови барчета с вкус на ягода и сметана  
Myprotein BG
Писател и експерт2 години Ago
Вижте профила на Myprotein BG

Нашите соеви протеинови барчета са перфектният десерт, който ще задоволи желанието ви за нещо сладичко през всяка част от деня. Нещо повече, всичко което ви трябва са само четири съставки.  

Тайната съставка за придобиването на този прекрасен розов цвят в рецептата е червеното цвекло, но не се притеснявайте, барчетата ще имат вкус само на ягоди и сметана!  

Порции: 12 парчета 

soy protein bars

Съставки 

Метод на приготвяне 

  1. Първо сложете червеното цвекло в блендер и гоблендирайте до получаването на гладка смес. 
  2. След това добавете 6 мерителни лъжички от Соевия протеин изолат с вкус на ягода, инстантизираните овесени ядки и Flavdrops с вкус на ягода*. 
  3. Смесете съставките на ръка до получаването на супер гъста розова смес. Сложете сместа във фризера на 5 минути или в хладилника за 10 минути. 
  4. След като сместа се охлади оформете я с ръце във формата на продълговати правоъгълници подобни на протеинови барчета и ги върнете във фризера/хладилника. 
  5. След като барчетата се втвърдят можете да ги държите в хладилника и да им се насладите. Тази смес е достатъчна за 12 парчета.

*Бележка: Соевият протеин може да се замести с касеин или млечен протеин, но не и суроватъчен протеин. Това е така, защото тези протеини ще образуват по-гъста смес. 

Хранителна информация

Калории189
Общо мазнини5g
Общо въглехидрати17g
Протеин16g
Myprotein BG
Писател и експерт
Вижте профила на Myprotein BG
myprotein