Отидете в начална страница
recipes

Зареждащо протеиново смуути за след тренировка

Зареждащо протеиново смуути за след тренировка
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Ето как най-силният мъж във Великобритания се зарежда с енергия след тренировка. Зак Джордж, който тежи около 100 кг - чиста, мускулна маса, беше обявен миналата година за най-силния мъж във Великобритания след безброй състезанияи и стотици интензивни тренировки. Той тренира до 12 пъти седмично, така че е логично храненето му да бъде на високо ниво, за да поддържа тялото си в оптимално състояние.

Помолихме го да сподели любимата си рецепта за след тренировка, а именно това супер свежо и зареждащо смути. То е направено от изцяло естествени съставки и е пълно с важни витамини и минерали, за да поддържа имунната система силна и здрава и да предотврати умората. Също така то съдържа здравословна доза въглехидрати, за да попълни мускулните запаси на гликоген.

Семената от чиа и лененото семе на прах са отлични източници на незаменими мастни киселини и фибри, а мака на прах е пълна с витамин С, желязо и калий. Като цяло, едно плодово смути е отличен начин за получаване на много полезни нутриенти след тежка и интензивна сесия.

Съставки

Начин на приготвяне

Поставете всички съставки в блендер и блендирайте до получаването на гладка смес. Налейте в чаша и се насладете веднага или изсипете в шейкър, който да вземете със себе си в движение.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein