Отидете в начална страница
Nutrition

Какво представлява Clear Whey Isolate? | Тайното оръжие за тренировките

Какво представлява Clear Whey Isolate? | Тайното оръжие за тренировките
Liam Agnew
Спортен диетолог и личен треньор2 години Ago
Вижте профила на Liam Agnew

С нашия свеж Clear Whey променяме правилата за приготвянето на протеинови шейкове. Винаги е добра идея да се заредите с протеин и енергия за тренировъчните дни. 

Ако все още не сте опитвали нашите освежаващи протеинови шейкове, позволете ни да ви въведем в света на Clear Whey. Ето всичко, което трябва да знаете за него. 

https://youtu.be/nSjmHzpwGiA

Какво е Clear Whey? 

Нашият Clear Whey Isolate (суроватъчен протеин изолат) е протеинов шейк с ниско съдържание на захар, който ви предоставя впечатляващите 20 г протеин на порция. Предлагаме го в дванадесет плодови вкуса включително Bitter Lemon (горчив лимон), Мoхито, Портокал & Манго, Прасковен чай и Rainbow Candy. 

Летните тренировки са перфектното време да преминете от класическите кремообразни протеинови шейкове към плодовата им алтернатива. Въпреки това, знаем, че те ще са полезни за вас пред цялата година, особено ако искате да замените обикновения млечен шейк с нещо по-леко на вкус. Свежата им протеинова текстура е богата на силен плодов вкус и е перфектната напитка, на която да се насладите след тренировка. 

Просто смесете една лъжица от протеина с вода, разбъркайте и оставете за 15 секунди, след това й се насладете. Ако искате да добавите нещо допълнително можете да сложите натрошен лед. Ако това не е перфектната напитка, на която да се насладите до басейна или вкъщи, не знаем коя е. 

Търсите clear whey вдъхновение? Изпробвайте нашата рецепта за clear whey скрежина... 

5-звездни отзиви 

Rossibop — “Най-добрият протеин на всички времена ⭐⭐⭐⭐⭐” 

Разтворимост: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Вкус: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Ефективност: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

 “Приемам Impact Whey от години и бях заинтригуван от този нов продукт. Ако ви е омръзнало да пиете млечни шейкове тогава преминете на Clear Whey! Аз пробвах вкусът Портокал и Манго, който е невероятен и е много по-освежаващ след тренировка.” 

Al – “Тайното оръжие ⭐⭐⭐⭐⭐” 

Разтворимост: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Вкус: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Ефективност: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

“Един от най-добрите продукти, които Myprotein са предлагали някога. Лек, освежаващ и перфектен за след тренировка. 87 калории и 20 г протеин на порция, честно казано променят всичко. Лесно се разтваря във вода и има страхотен вкус!” 

Защо се нуждая от протеин? 

Ако вкусът на Clear Whey Isolate ви харесва, но не сте сигурни, защо е нужно да пиете протеинов шейк, тогава не се тревожете, ние сме тук, за да ви обясним. 

Преди да навлезем в областта на фитнес терминологията трябва да отбележим,че протеинът е жизненоважна част от ежедневната ви диета, тъй като помага за доброто и нормално функциониране на организма. Той участва в производството на хормони и ензими и е част от всяка клетка в тялото. Той е градивната частица на мускулите, хрущялите, косата, кожата и ноктите. 

Това е причината протеиновият шейк да е толкова важна добавка към тренировъчния ви режим. Той помага за растежа и запазването на мускулната маса и поддръжката на добрите резултати постигнати с много усилията, които полагате в тренировките. 

Диетоложката Дженифър Блоу казва: “Протеинът е жизненоважна част от диетата. Средната доза протеин за човек, които води заседнал начин на живот е около 45-55 г протеин на ден, но за тези от вас, които искат да качват мускулна маса е препоръчително да приемат до 130 г протеин на ден, за човек със средно тегло от 70 кг.” 

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Liam Agnew
Спортен диетолог и личен треньор
Вижте профила на Liam Agnew

Лиъм е сертифициран специалист по спортна диетология с Международното дружество за спортно хранене и е записан в регистъра за хранене на спорт и упражнения на Британската асоциация по диететика. Има бакалавърска степен по спорт и наука за физически упражнения и е завършил ISSN дипломата за приложен спорт и хранене по физически упражнения. Liam е опитен личен треньор, който помага на клиентите да постигнат своите здравословни и фитнес цели с практически, доказани информирани упражнения и съвети за хранене. В свободното си време Лиам се състезава в многобройни състезания по пауърлифтинг и се радва на ходене по хълм, футбол и разширяване на своя рецептен репертоар в кухнята. Научете повече за опита на Лиам тук.

myprotein