Отидете в начална страница
recipes

Вкусни протеинови хапки Бързо,лесно,вкусно

Вкусни протеинови хапки  Бързо,лесно,вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Освен че благославяме вашата кухня с вкусни идеи за печене, нашата мисия е да ви доставим множество творчески начини, с които можете да използвате вашия Impact Whey (освен само да я поставите в шейкър). Ето защо ние си партнирахме с Найл Къркланд, за да ви изненадаме с още една проста, но задоволителна рецепта. Ако искате да видите повече от Niall, вижте неговите инста тук. Тези малки хапки  са отличен пример за това ‐ всяка от тях в опакова има по 7 г протеин, което ги прави чудесно лакомство след тренировка. Приготвянето на по‐голямо количество, което ви чака в хладилника със сигурност ще ви даде повод да повторите. Напълнени с шоколадов чипс и след това покрити и намазани с разтопен шоколад, те наистина идват точно на място, когато става въпрос за задоволяване на вашия вкус.

За пълнежа:За покритието:Начин на приготвяне:

1. В голяма купа смесете овесеното брашно, смлените бадеми и ваниловият протеинов прах. 2. След това добавете фъстъченото масло, кокосовото масло и ваниловият екстракт, като смесите заедно, докато сместа ви наподобява тесто за бисквитки. 3. След това изсипете шоколадовите стърготини в сместа. 4. Разделете и оформете сместа на 15 равномерни топки. Поставете всяка топка върху хартия за печене в тавичка и замразете за 1 час минимум. 5. Когато часът свърши, пригответе кувертюра, като разтопите заедно шоколадовите стърготини и кокосовото масло в голяма купа за микровълнова фурна. Загрейте в микровълновата фурна за 1 минута, след това извадете и разбъркайте, и върнете в микровълнова печка за оше 30 секунди след това. 6. Сега забучете всяка топка бисквитки от тестото с клечка за зъби и ги потопете в разтопения шоколад. 7. Поставете ги отново върху хартия за печене в тава и за допълнително изкушение разтопете бял шоколад върху тях за украса. 8. Замръзете ги за 10 минути във фризера и след това им се насладате!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein