Отидете в начална страница
recipes

Веган бананов хляб | Бързо, лесно,вкусно

Веган бананов хляб | Бързо, лесно,вкусно
Andy Griffiths
Писател и експерт3 години Ago
Вижте профила на Andy Griffiths

Направен от изцяло здравословни продукти, този веган бананов хляб е всичко, което бихте могли да си пожелаете. Лесно,бързо и супер вкусно за правене. А вас какво ви спира?

Съставки

За топинга:

Начин на приготвяне

  1. Загрейте фурната си на 180 градуса и покрийте подходяща тава с хартия за печене.
  2. Добавете бананите, кокосовата захар, олиото и фъстъченото масло в кухненски робот или миксер и смесете всички съставки заедно.
  3. Пресейте всички сухи съставки и ги изсипете в кухненския робот и отново блендирайте, до получаване на хомогенна смес. Добавяйте бадемовото мляко постепенно на малки количества, докато прецените, че тестото е с правилна консистенция.
  4. Прехвърлете сместа в тавичката и поставете във фурната да се пече около 25 минути. Хлябът трябва да е придобил златиста коричка отгоре.
  5. Прехвърлете в чиния и оставете да се охлади напълно.
  6. В тенджета сложете малините и внимателно добавете 1-2 ч. л. от сиропа без захар. След като плодовете се сготвят добре, излейте соса върху банановия хляб и оставете да попие.
  7. Най-отгоре залейте с кокосов крем и посипете с още плодове.

Приятен апетит!

Andy Griffiths
Писател и експерт
Вижте профила на Andy Griffiths
Пътешествието на Анди започва по време на следването му в университета в Лийдс Бекет през 2003 г., като работи в салона на университетския кампус, фитнесът е неговата скрита страст. През последните 17 години той се развива чрез различни роли и е натрупал опит в разработването на индивидуални и групови фитнес програми в мейнстрийм и бутикови съоръжения. Тренирайки атлети за издръжливост, спортисти по бойни изкуства и тези, които искат да изграждат по-здравословен живот, той е създал страхотни преживявания и сега е във фантастична позиция да сподели това, което е научил с вас. Способността да се ангажира с начинаещи в режими на упражнения, които той смята, че е от съществено значение, му помага и в опита да адаптира тренировъчните техники за по-опитните, така че всеки да научи нещо ново. Той е на мнение, че ако вярвате и сте способни да се ангажирате с дисциплина да постигнете целите си, ще бъдете успешни във всяко начинание!
myprotein