Отидете в начална страница
Nutrition

3 начина да използвате Keto Blend | Кетогенни рецепти

3 начина да използвате Keto Blend | Кетогенни рецепти
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Подкрепата за вашата кетогенна диета никога не е била толкова проста. Подкрепата на вашата кетогенна диета никога не е била толкова проста. Без значение каква диета се опитвате да поемете, половината от битката да се придържате към нея е да запазите нещата интересни и приятни за себе си. Лесно можете да се концентрирате твърде много върху всички неща, които не можете да прекарате и да прекарвате цялото си време да се обсебвате за проверка на етикети и проследяване на калории. Това не е забавно за никого За щастие, най‐новата ни иновация, Keto Blend, е тук, за да вземе предположенията и неприятностите от следването на кетогенен начин на живот. Той е специално разработен за допълване на кетогенна диета, с макро съотношение от 60% мазнини, 35% протеини и само 5% въглехидрати ‐ което прави по‐лесно от всякога да сте на върха на ежедневното си хранене. Всичко, което трябва да направите, е да разбиете вкусен, гладкосмесващ се шейк всеки път, когато усетите как удряте. Предлага се в три възхитителни вкуса ‐ Ягода и ванилия, Кафе и орех и Шоколадов карамел ‐ това е толкова вкусно, че звучи чак невероятно. Възможностите обаче не завършват с просто разклащане, о, не. Това определено е най‐очевидния (и удобна) мигновен бонус, но има много други страхотни вкусни начини, с които да използваме Keto Blend добре. Имате нужда от малко вдъхновение? Вижте рецептите по‐долу.

1. Кето шейк Съставки • 300мл вода • 1 лъжичка Keto Blend (Ягода и ванилия) метод 1) Добавете 300ml вода в шейкър и след това добавете лъжичка Keto Blend. 2) Разклатете добре (първо се уверете, че капакът е правилно поставен!) И след това се насладете на гладък и кремообразен шейк. Да, наистина е толкова просто.

2. Кето топки Съставки • 1 лъжичка Keto Blend (кафе и орех) • 50г гладко бадемово масло • Натрошени орехи метод 1) В малка купа добавете лъжичка Keto Blend и бадемово масло. 2) Използвайте лъжица или шпатула, за да смесите двете съставки, докато се комбинират добре, след това извадете малко количество от купата и използвайте ръцете си, за да я навиете на топка. Повторете с останалата смес. 3) След това разточете всяка топка в натрошени орехови парченца, с които да ги намажете. 4) Насладете се веднага или пазете в хладилника за всяко време, когато ви трябва вкусна орехова закуска!

3. Кето палачинки Съставки • 2 яйца • 150мл бадемово мляко • 3 лъжички Keto Blend (шоколадов карамел)

• 1 ч.л. кокосово масло

Oпционални гарнитури:Сироп без захар (Butterscotch) • Нарязани бадеми 1) Първо добавете яйцата в купа и след това налейте бадемовото мляко. Разбийте добре с размах, за да получите комбинирана смес. 2) Сега добавете Keto Blend и разбъркайте отново за гладко тесто. 3) В тиган загрейте малко кокосово масло и след това използвайте черпак или лъжичка, за да поставите малко количество от тестото за палачинки в тигана. 4) Пържете 2‐3 минути, преди да обърнете и пържете за същото време от другата страна. 5) Повтаряйте с останалото тесто за палачинки, докато получите куп вкусни кето палачинки. 6) Най‐отгоре полейте с изобилие от нашия неустоим сос с масло от захар и поръсете с нарязани бадеми за наистина невероятен старт на вашия ден.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein