Отидете в начална страница
recipes

Шоколадови браунита без брашно и захар

Шоколадови браунита без брашно и захар
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Сладко картофено брауни с 5 продукта и без брашно Копнеете за вкусно протеиново брауни? С тази супер проста рецепта, вие ще можете да разбъркате партида от 10 за нула време, като използвате само шепа съставки от шкафа. Може би по‐вече сте свикнали да виждате сладките картофи като пържени, които са добавка към бургера ви ‐ но ни се доверете, те служат също толкова добре и за тази сладка рецепта. Пълни с естествена сладост и много влага, те са идеални за поддържане на вашите брауни супер сгъстени. Само с няколко лесни стъпки ще имате цяла тава от тези шоколадови лакомства (които имат дори по‐добър вкус от закупения от магазина вид).

За направата на 10:Съставки

Начин на приготвяне: 1.Първо, загрейте фурната до 175 ° C / 350 ° F. 2.След това сложете тенджера с вода да заври. Обелете и нарежете сладките си картофи и след това задушете за 15‐20 минути. 3.След като ги сварите, намажете с маслото сладкия си картоф и го прехвърлете в купа за смесване. Добавете ядковото масло, кленов сироп, какао на прах и морска сол. 4.Смесете добре всички съставки, докато получите гладко тесто за брауни. 5.Прехвърлете тестото в облицована тестена тенджера или съд за печене, поръсете с шоколадови парченца, ако ги използвате, и печете 20 минути. Извадете от фурната и оставете да изстине, преди да нарежете на десет парчета. Потопете се в тази шоколадова наслада!

Хранителни данни* За порция

Калории 132kcal Мазнини 7g Въглехидрати 12g Белтъчини 4g * Процентните дневни стойности се основават на 2000 калорийна диета

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein