Отидете в начална страница
OUR AMBASSADORS

Експертът в отстъпките ще внесе спокойствие в хаоса през Черния петък

Експертът в отстъпките ще внесе спокойствие в хаоса през Черния петък
Monica Green
Писател и експерт1 година Ago
Вижте профила на Monica Green

Дойде моментът Myprotein да направи това, което прави най-добре - Черния петък. 

Този път сме ви подготвили нещо ново. Не искаме да ви приканваме към паническо пазаруване. Тази година Myprotein ще внесе спокойствие в хаоса.  

Запознайте се с Експерта в отстъпките. Неговата първа задача е да удължим Черния петък през целия ноември. Няма нужда да се притеснявате, ако интернета ви спре на 25 ноември. 

Експертът ще ви предоставя различни ексклузивни отстъпки в продължение на 4 седмици през целия месец. Това означава, че ще имате цели 28 дни за спокойно и нехаотично пазаруване. Това наричаме период на намаления, които се вписва в графика ви!

Сигурни сме, че имате много въпроси, но не се тревожете, в статията ще намерите всички отговори. Открийте цялата информация за Черния петък на Myprotein като прочетете съдържанието по-долу и се отпуснете. 

В тази статия: 

  • Какво представлява Черният петък на Myprotein? 
  • Кога ще бъде Черният петък на Myprotein? 
  • Ексклузивни отстъпки чрез нашите посланици
  • Нови продукти 

Какво представлява Черният петък на Myprotein? 

Черният петък традиционно се провежда след Денят на благодарността в САЩ. Той обикновено е последният петък на ноември. 

Тази година ние решихме да удължим Черния петък, за да може да се възползвате от намаления през целия месец. Ще започнем с различи дейности от началото на месеца чак до Кибер понеделника на 28 ноември.  

  

Кога ще бъде Черният петък на Myprotein? 

Въпреки че ще има различни дейности и намаления свързани с Черния петък през целия ноември, самият Черен петък ще се състои на 25-ти ноември 2022. Ще има много отстъпки през месеца, но ще можете да се възползвате от още повече на 25-ти ноември.   

  

Ексклузивни отстъпки чрез нашите посланици

Посланиците на Myprotein също ще качват ексклузивни кодове за отстъпка в техните социални мрежи, за да ви помогнат да спестите още повече през този ноември. Все още не можем да издадем подробности, но ви препоръчваме да следите социалните мрежи през целия месец, за да не изпуснете някоя от горещите ни оферти.

  

Нови продукти 

Искаме да отпразнуваме любимото си време от годината подобаващо, затова сме планирали да пуснем нови продукти за продажба през ноември, включително добавки и дрехи. За сега те ще останат в тайна, но внимавайте и се оглеждайте за тях.  

  

Заключение 

Подготвили сме ви много приятни изненади и чудесни отстъпки през целия ноември в Myprotein. Някои от тях включват нови продукти, които да опитате, нови дрехи, с които да заредите гардероба си и много намаления създадени от нашия Експерт в отстъпките. Всичко това, разбира се, без никакъв стрес и напрежение. 

Последвайте ни в Instagram и Facebook, за да получавате най-новата информация за всичко свързано с Черния петък.  

 
Monica Green
Писател и експерт
Вижте профила на Monica Green
myprotein