Отидете в начална страница
recipes

ВЕЛИКДЕНСКИ ‘FREAK’ ШЕЙКОВЕ Бързо,лесно,вкусно

ВЕЛИКДЕНСКИ ‘FREAK’ ШЕЙКОВЕ Бързо,лесно,вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Великден не е време да се въздържате от лакомствата. Може би сте били достатъчно смели, за да се откажете от шоколада, или може би просто се нуждаете от нещо супер‐специално, за да повдигнете настроението си този Великден. Каквито и да са вашите причини, ние сме тук за вас с тези невероятни и на върховни Великденски шейкове.

С два чисто нови сезонни аромата от нашия бестселър Impact Whey Protein ‐ кремообразен шоколад и шоколадово зайче ‐ тези протеинови шейкове не могат да се сравнят с нищо друго! Те са с неустоим вкус и бъдете уверени, че могат да подкрепят тренировъчните ви цели.

Всеки шейк осигурява поне 40 г протеин, ключов за растежа и поддържането на мускулната маса. И какъв по‐добър начин да постигнете върха на съвършенството, отколкото с нашия #TreatWithoutTheCheat бар и  разнообразие от протеинови лакомства?

Това е една от рецептите, с които се гордеем, тъй като е идеално съобразена с целите на тренировката ви, но същевременно ви позволява да се отдадете на неща, които най‐много обичате. Печелившо, нали?

Продукти за шоколадово зайче • 300 г нискомаслено кисело мляко (замразено) • 1 лъжичка чист Impact Whey (Протеин шоколодаво зайче) • 250мл мляко½ Протеин Брауни (шоколад)

За кремообразен шоколад: • 300мл мляко • 1 лъжичка Impact Whey Protein (кремообразен шоколад) • Шепа лед½ Протеин Брауни (бял шоколад)

За топинг:

Сироп без захар (шоколад) • бонбони • Банан и ягоди (нарязани)Протеинова вафла • 6 layer барче (парчета)Протеиново брауни (парчета) сандвич бисквитка

Meтод на приготвяне: 1) За всеки шейк поставете всички съставки в блендер (уверете се, че първо сте натрошили протеиновото брауни) и след това смесете до гладкост. 2) Налейте във висока чаша, облицована с много шоколадов сироп без захар. След това отгоре сложете любимите си високопротеинови лакомства и екстри –ние използвахме шишче, за да не потънат на дъното! 3) Залейте с щедро количество сироп и се наслаждавайте!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein