Отидете в начална страница
recipes

Протеинови, овесени чашки с фъстъчено масло 

Протеинови, овесени чашки с фъстъчено масло 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Пет продукта, с които да си направите кошнички от овесени ядки и фъстъчено масло 

Тези овесени кошнички, само от 5 съставки, са идеални за вашата закуска. Niall Kirkland се завръща с тази рецепта за бърз и вкусен начин за сутрешна закуска с овесени ядкиОвесената каша, ще остане в миналото, след като опитате тези овесени кошнички, доверете ни се. Направени само от шепа прости, естествени съставки, тези кошнички от фъстъчено масло са най-добрият начин да започнете деня си. 

За 8 броя 
Съставки: 
Начин на приготвяне: 
  1. Първо направете основната си смес, като добавите овесените ядки, нарязаните ядки и 2 от вашите пюрирани банана в купа и добре ги размесите. 
  2. Прехвърлете основната смес в намазнена тава за мъфини, разделяйки на 8 броя. След това с чаена лъжичка оформете сместа във форма на кошнички и замразете за 30 минути. 
  3. Сега добавете около чаена лъжичка пюриран банан към всяка чаша и замразете отново за още 30 минути. 
  4. След това добавете чаена лъжичка фъстъчено масло към кошничките си и замразете за последните 30 минути. 
  5. Разтопете тъмния шоколад в микровълнова фурна или в купа на водна баня и го добавете в горната част на вашите овесени кошнички. Изчакайте шоколадът да стегне и след това отгоре разсипете разтопено фъстъчено масло. 
  6. Извадете внимателно кошничките си от тавата за мъфини с помощта на нож и им се насладете веднага или ги  съхранявайте във фризера за по-късно (извадете от фризера 5 минути, преди да консумирате) 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein