Отидете в начална страница
recipes

Шоколадово брауни с 5 съставки лесно, бързо, вкусно

Шоколадово брауни с 5 съставки лесно, бързо, вкусно
Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог4 години Ago
Вижте профила на Jennifer Blow

Хапва ли ви се нещо сладко? Опитайте тези вкусни протеинови шоколадови браунита с 5 съставки. Независимо дали имате нужда да задоволите нуждата за сладко или да хапнете нещо вкусно между основните хранения, тези високопротенови трюфели няма да ви разочароват.

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Всички съставки се смесват в кухненски робот до получаване на хомогенна паста.
  2. Използвайки лъжица, загребете от сместа раавномерно количество и овалвайте с ръцете си докато се получат малки топченца. Навлажнявайте ръцете си докато оформяте топченцата
  3. Съхранявайте в хладилник
Хранителни стойности за едно топче

Калории: 160    Белтъци: 4гр    Мазнини: 11гр    Въглехидрати: 15гр

Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог
Вижте профила на Jennifer Blow

Дженифър Блoу е нашата диетоложка, официално регистрирана в Асоциацията по нутриционисти - Регистърът на компетентните и квалифицирани диетолози във Великобритания. Притежава бакалавърска степен по наука за храненето и магистър по научни изследвания в областта на храненето. В момента изследва резултатите от изследванията за използването на спортни добавки за фитнес и фитнес. Известни списания за виртуално пространство като Vogue, Elle и Grazia многократно са цитирали научната експертиза на Дженифър в изследването на подходящи диетични режими и здравословен начин на живот. Експертизата на Дженифър е изключително широка: тя е направила проучвания с Националната здравна служба за ефектите на различните диети върху организма, проучила е ефектите от приема на добавки, съдържащи омега-3 мастни киселини, и ефектите на бързата храна върху здравето. Тя представи резултатите от последните си изследвания на годишната конференция по хранене. Тя постоянно повишава нивото си на професионализъм и посещава множество събития, за да си осигури място на върха. Научете повече за Дженифър тук. В свободното си време Дженифър се радва на туризъм и колоездене, а когато разгледа постовете си, ще откриете, че обича да доказва, че здравословната диета не е същата като глада и лишенията. 

myprotein