Отидете в начална страница
recipes

Здравословни, запечени донъти с протеинов кем 

Здравословни, запечени донъти с протеинов кем 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Ще мечтаете за тези донъти цяла седмица!

Имате желание за нещо възхително вкусно, но не искате да провалите всички онези усилия, които сте положили във фитнеса? Не се притеснявайте, имате го.

Тези невероятни донъти изглеждат и са вкусни точно като оригиналните - но те са печени, а не  пържени, като по този начин премахват цял куп ненужни мазнини. Освен това те са подсладени по естествен път с малко кленов сироп, вместо да бъдат  с рафинирана захар.

На всичкото отгоре те са потопени в нашия неудържимо богат протеинoв крем, който не само е чудесен източник на протеини, но съдържа цели 87% по-малко захар от алтернативните в супермаркета.

Говорим за лакомство, без угризения.

За 8 парчета :

https://youtu.be/KTLZy2BGzw8 

Продукти: Начин на приготвяне 

1) Първо загрейте фурната до 180 ° C.

2) В голяма купа разбийте млякото, кленовия сироп, ябълковия оцет, олиото и екстракта от ванилия.

3) Внимателно добавете брашното и разбъркайте, докато се смеси напълно в гладко тесто.

4) Изсипете в съд за лесно изливане и след това напълнете всяка форма за донати със сместа.

5) Гответе 20 минути, докато донатите започнат да стават златистокафяви.

6) Междувременно разстелете по лъжица протеин /шоколадов лешник/ и протеин/ бял шоколад/ в две различни чинии. Използвайте задната част на лъжицата, за да създадете гладък равномерен слой.

7) След като донатите се изпекат и охладят достатъчно, внимателно вземете всяка от тях и потопете във вашия протеин на прах по избор, за да покриете горната част.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein