Отидете в начална страница
recipes

Вкусен, протеинов пудинг | Бързо, лесно, вкусно

Вкусен, протеинов пудинг | Бързо, лесно, вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Това трябва да е най-вкусният начин за увеличаване приема на протеини. Пропит с вкус на карамел или пудинг. Това трябва да е един от любимите десерти на нацията и благодарение на тази невероятна рецепта, можете да се насладите на високопротеинова версия.

Направен с нашия Impact Whey Protein /Чист суроватъчен протеин/ за осигуряване на над 17 g протеин на порция и естествено подсладен с кленов сироп и фурми, това е вкусно лакомство, което няма да навреди на напредъка ви в тренировките. Подайте ни лъжицата.

Съставки:
  • 150 гр сушени, без костилки, фурми
  • 250 мл гореща вода
  • 3 чаени лъжици кленов сироп (плюс допълнително за подреждане във формичките за пудинг)
  • 4-5 капки FlavDrops (ванилия)
  • 3 големи яйца (отделени жълтъци и белтъци)
  • 85 гр брашно
  • 2 лъжички Impact Whey Protein (ванилия)
  • 1 ч.л. бакпулвер
За сервиране:

Начин на приготвяне:1.Първо, загрейте фурната си до 160 ° C.2.Добавете фурмите и водата в тиган и оставете да къкри. Раздробете фурмите с гърба на дървена лъжица и оставете да къкри, докато фурмите напълно не се разпаднат.3.Прехвърлете фурмите в блендер или хранителен комбайн, добавете кленовия сироп и ванилията FlavDrops и разбийте до гладкост.4.Прехвърлете в купа за смесване и разбийте жълтъците в сместа от фурми.5.След това пресейте брашното, суроватъчния протеин и бакпулвера в купата си и ги смесете.6.Сега разбийте яйчните белтъци или на ръка, или с електрическа бъркалка (бих препоръчал електрическа бъркалка) до пълното стопяване. Това трябва да отнеме около 5-7 минути.7.След това добавете белтъците от яйцата във вашата смес.8.Подравнете дъното на всяка форма за пудинг с малко кленов сироп, след което напълнете със сместа. Покрийте с фолио и плътно запечатайте, преди да го прехвърлите в съд за печене.9.Напълнете съд с гореща вода до средата на формите за пудинг и след това поставете във фурната да се пече за около 45-60 минути. Проверете дали ножът излиза чист, когато го поставите в пудингите, преди да ги извадите от фурната.10.Сервирайте със смес от кленов сироп и лъжичка гръцко кисело мляко - след това потопете лъжицата!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein