Отидете в начална страница
recipes

Мини суфле- торта с разтопен шоколад | Десерти, които можете да направите в микровълновата

Мини суфле- торта с разтопен шоколад | Десерти, които можете да направите в микровълновата
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Експерта: С неустоим разтопен шоколадов център гарантираме, че ще се върнете за още.

Удвоете сладостта – тази торта с разтопен шоколад в чаша, идва с неустоим разтопен шоколад в средата. Ако сте от типа човек, който винаги жадува за нещо сладко, за да завършите вашата вечеря, тази невероятна торта с разтопен шоколад със сигурност ще бъде точно на място. Това е лесна рецепта, направена само от няколко прости съставки, които не би трябвало да бъдат трудни за намиране в кухненските ви шкафове. Плюс това, е снабдена с нашия протеинов хит с качествен суроватъчен концентрат и има 87% по‐малко захар от алтернативите в супермаркета. Само за минути ще бъдете с лъжичка потопена дълбоко в този страшно вкусен десерт, така че направете го сега.

Първа стъпка

Съставки 1 узрял банан (пюриран)2 супени лъжици бадемово масло2 супени лъжици какао на прах • 3 супени лъжици мляко 1 супена лъжица Протеинoв спред  (шоколадов лешник)

Начин на приготвяне 1. Добавете пюрираният банан, бадемово масло, какао на прах и мляко в голяма чаша, подходяща за микровълна и разбъркайте добре с вилица, докато сместа се смеси добре. 2. След това добавете малко количество от протеиновия прах върху сместа в центъра. Не е необходимо да го натискате надолу, той ще потъне, докато се пече. 3. Поставете чашата си в микровълновата за 90 секунди при 800 вата. Времето може да варира в зависимост от вашата микровълнова фурна, така че препоръчваме да следите тортата в чаша през цялото време ‐ тя трябва да се издигне, но ако започне да бълбука над ръба на чашата спрете микровълновата и оставете да престои няколко секунди. Краищата трябва да изглеждат запечени, но повърхността на центъра трябва да изглежда леко мокра и лъскава. 4. Извадете от микровълновата и оставете да се охлади поне две или три минути преди ядене. Внимавайте с течния център ‐ тази топена шоколадова торта за чаша ще бъде изключително гореща отвътре! Ако искате допълнително сладост, тогава защо да не добавите поръсване с пудра захар и няколко горски плодове, каквито имате под ръка.

Хранителна информация: Калории ‐ 456 Мазнини ‐ 24,5 гр Въглехидрати – 50 гр Протеин ‐ 15.3 гр

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein