Отидете в начална страница
recipes

Протеинови сладки от бисквитено тесто, без печене | Бързо, лесно, вкусно

Протеинови сладки от бисквитено тесто, без печене | Бързо, лесно, вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Имате нужда от нещо леко за следобеда, което няма да провали диетата ви? Тези прости квадратни сладки от тесто за бисквитки, предложени от Niall Kirkland, са идеалното решение за сладост ‐ те са пълни само с протеин, а не със захар. Идеални, когато се нуждаете от малко лакомство, за да изкарате деня, запълнен от срещи и увеличаващи се електронни имейли.

Необходими продукти :

Начин на приготвяне:1.В голяма купа смесете заедно бадемовото брашно, кокосовото брашно, фъстъченото масло, суроватъчния протеин, млякото, ванилията и морската сол.2.След като сместа ви е напълно смесена и прилича на тесто за бисквитки, прехвърлете в облицована Tupperware или малка чиния за печене и притиснете с шпатула или гърба на лъжица. Охладете в хладилника за 30 минути.3.Извадете и след това нарежете на малки квадратчета. Ако искате малко повече сладост, опитайте да полеете всяка, като потопите в разтопен шоколад по ваш избор. Насладете се!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein