Отидете в начална страница
recipes

Френски тост с фъстъчено масло и конфитюр

Френски тост с фъстъчено масло и конфитюр
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Изключително популярни в САЩ - фъстъчено масло и желе (наричаме го сладко) е една от онези скандални комбинации, които въздействат силно - като риба и чипс, или сол и черен пипер.

С тази супер проста рецепта, Найл Къркланд извежда класическото американско дуо на съвсем ново ниво. Защо да се примирите с обикновен стар PB & J сандвич, когато можете да го направите на вкусен, солен френски тост?

О, и благодарение на добавянето на нашия бестселър Impact Whey Protein и няколко яйца, той ще повиши съдържанието на протеини и в тази възхителна закуска.

Продукти:
Начин на приготвяне:
  1. Първо, добавете млякото и лъжичка суроватъчен протеин от ванилия в шейкър и разклатете правилно, така че сместа да е без бучки.
  2. Добавете този протеинов шейк в голяма купа заедно с яйцата, солта, канелата и бакпулвера. Разбъркайте старателно, за да комбинирате всички съставки.
  3. Потопете всяка филия хляб в яйчената смес, като гарантирате, че всички части на хляба са покрити и ще оставите достатъчно време хлябът да попие влагата.
  4. След това загрейте малко количество кокосово масло в незалепващ тиган (приблизително ½ супена лъжица между всичките четири филийки) и добавете резените хляб.
  5. Запържете всяка филия по 2-3 минути от всяка страна или докато хлябът е леко хрупкав от външната страна и извадете от тигана.
  6. Докато френският тост е все още топъл, разпределете фъстъченото си масло и конфитюр /желе/ върху една филия, след което покрийте с горната филия, за да направите сандвич.
  7. Нарежете наполовина и поръсете с пудра захар за глазура, за да сервирате – сега се насладете!
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein