Отидете в начална страница
recipes

Нисковъглехидратни Пуешки Нудли| Празнична храна

Нисковъглехидратни Пуешки Нудли| Празнична храна
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Починете си малко от пилешкото с ориз - сезонът на пуешкото пристигна!

Ако желаете да се разнообразите с  тази коледна вечеря с пуйка, тогава  разгледайте повече от тази рецепта за приготвяне на това вкусно ястие.

Само защото е празничен сезон не означава, че и вие трябва да прекалявате с нездравословните храни. Пробвайте нашите Zero Noodles за нискокалорична алтернатива с ниско съдържание на въглехидрати спрямо нормалните тестени порции..

Нашата паста е направена с глюкоманнан, който може да ви помогне да изместите тези упорити килограми, а освен това е обогатена с фибри - важна част от всяка диета,като поддържа чувството ви за ситост.

И така, какво чакате, станете мастър шеф, като впечатлите половинката си или гостите си с неустоимо вкусна, празнична вечеря

Порции : 4

Съставки

Метод

  1. Разбийте заедно 1 с.л. от сусамовото масло с фъстъченото масло, соевия сос, чесъна, ябълковия оцет и сладкия сос от лют червен пипер и оставете настрана.
  2. Загрейте останалото сусамово масло в тиган и сгответе пуешката кайма, докато се приготви (около 8-10 минути).
  3. Изцедете пастата и ги добавете в тигана и гответе още две минути.
  4. Добавете соса и разбъркайте добре, така че пастата и пуешкото месо да са равномерно покрити.
  5. Гарнирайте с нарязан пролетен лук и сусамово семе.

Калории: 264

Въглехидрати: 8гр

Протеин: 23гр

Мазнини: 16гр

Захари: 6гр

 

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein