
Имали сте дълъг ден, едвам държите очите си отворени пред светещия екран на компютъра, опитвайки се да се концентрирате безуспешно. Нищо не може да ви спаси, освен ................. . Посягате към чекмеджето на бюрото, за да извадите хрупкава шоколадова сладост. Разбрахме ‐ имате нужда от стимулатор на настроението, с който да изкарате следобеда и да ви държи до времето за вечерния фитнес, но трябва ли да е пълен със захар и да има малка хранителна полза? Е, вече не. Имаме чисто ново барче, което да съхранявате в чекмеджето на вашето бюро. Запознайте се с новия Break Bar.
Break Bar е с по‐висока протеинова, но по‐ниска захарна версия на стария ви верен шоколадов бар ‐ и също толкова вкусна. Направен от истински млечен шоколад и слоеве с хрупкава вафла, ще се потопите в това лакомство, без насита. Все още не сте убедени? Вижте страхотните хранителни вещества ...
90% по‐нискo съдържание на захар
Ако имате непоносимост към глутен, то имаме някои добри новини ‐ нашият Break Bar е напълно безглутенов, за разлика от водещия пазарен конкурент.
По‐високо ниво протеини

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.