Отидете в начална страница
recipes

Коктейли с Clear Whey Isolate | Три изкушаващи идеи  

Коктейли с Clear Whey Isolate | Три изкушаващи идеи  
Lauren Dawes
Сценарист и редактор1 година Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Ще разнообразим лятото ви с нашите три нови вкуса на Clear Whey.  

Любимата ни протеинова серия Clear Whey вече има три нови попълнения към разнообразието от вкусове, а те са червен портокал, сладък ананас и освежаваща бяла праскова.  

Те ще ви помогнат да се хидратирате през горещите летни дни и по време на тренировка, а в същото време ще ви предоставят чудесна доза висококачествен протеин. Clear Whey Isolate е продукт, който задължително трябва да прибавите към колекцията си от добавки. Той със сигурност ще ви бъде отличен помощник по пътя към постигането на целите. 

Специалистът ни по рецептите @healthy_floflo ще ни представи три неустоими рецепти, които да приготвите това лято. Независимо какви планове имате за лятото, тези вкусни коктейли ще ви донесат усещането за плаж и морски бриз, където и да им се наслаждавате. 

Имаме всичко, което бихте искали - от свеж цитрусов Шприц и студена кремообразна Пиняколада до елегантно Белини с бяла праскова. Остава само да вдигнем наздравица за това!

https://youtu.be/IY6l4b_3d1I

Порцията е за един коктейл 

Съставки 

Шприц с червен портокал: 

Съставки: 

Пиня колада: 

  • 200 мл вода 
  • 1 мерителна лъжицаClear Whey Isolate (с вкус на ананас) 
  • 6 с.л. обезмаслено кокосово мляко 
  • Лед 
  • Украсете с парчета тънко нарязан ананас и коктейлни череши 

Белини с бяла праскова: 

 

Начин на приготвяне 

Първо смесете в шейкър водата и Clear Whey Isolate, след това разбийте до получаването на хомогенна течност. Оставете настрани, за няколко минути, за да може пяната да намалее.  

Добавете малко сок от портокал към Шприц коктейла, кокосовото мляко към Пиняколадата и/или пюрето от бяла праскова към коктейла Белини, след това разклатете шейкъра отново. После изсипете всяка напитка в чаша с лед като изцедите течността през цедка, ако имате такава.  

Ако приготвяте Шприц с портокал, тогава долейте лимонада в чашата, за да получите свеж и приятен вкус. Украсете с нарязани на тънко портокалови резени.  

За Пиняколадата добавете резени ананас и коктейлни череши за тропически привкус. 

Можете да добавите сода или газирана вода към коктейла Белини с бяла праскова. 

Насладете им се до дъно! 

 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein