Отидете в начална страница
supplements

6 продукта , подходящи за кето диета

6 продукта , подходящи за кето диета
Claire Muszalski
Регистриран диетолог4 години Ago
Вижте профила на Claire Muszalski

Следването на кето диетата може да бъде предизвикателство, тъй като тя изключва толкова много храни, които може да сте свикнали да имате в диетата си. Предимствата на кето диетата може да са точно това, което търсите. Затова е важно да намерите начини да направите диетата съобразена с вашия начин на живот, за да може да водите балансиран начин на живот. Кето добавките са чудесен начин да улеснят процеса и поради тази причина - ние оставихме любимите си предложения по-долу:

Защо да използвате Кето добавки? Кето добавките могат да ви помогнат да постигнете кето-макро целите си, без да излизате извън релси , както и потенциално да ускорите метаболизма си. Опитайте да добавите някои от нашите кето-приятелски добавки, за оптимизирате състоянието си и да извлечете максимума от плана за кето диета, който следвате.

Кето-приятелски добавки1.Електролити плюс таблетки

Таблетките Electrolytes Plus съдържат всички най-често срещани електролити, от които тялото се нуждае, а именно: калций, хлорид, магнезий, калий и натрий. Електролитите провеждат основни процеси в организма и трябва да се поддържат на подходящи нива за оптимално здраве и работоспособност. Когато следвате кето диета, може да консумирате тези електролити, като ограничите приема на въглехидрати. Целта на Electrolytes Plus таблетки е да възстанови баланса на електролитите в тялото ви след трудна тренировка, тъй като губим електролити чрез потенето. Подмяната им в правилните количества предотвратява дехидратацията и спомага за поддържането на основни функции по време на възстановяване и ви подготвя за следващата тренировъчна сесия .

2.Кокосово масло

Кокосовото масло е чудесна растителна мазнина, която трябва да използвате, докато следвате кето диета. Това е уникално масло, което е твърдо при стайна температура, което го прави чудесно за готвене и печене. Освен това е пълен с триглицериди със средна верига, които са чудесен източник на гориво, когато тялото ви е в състояние на кетоза. Ползата от кокосовото масло в п лана за кето диета е, че съдържа лесно смилаемите мастни киселини, от които тялото ви се нуждае, за да замести въглехидратите в диетата ви. Лесно е да се включите в рецепти или по време на готвене, като се уверите, че отговаряте на макро-целите си и сте в крак с вашия кето начин на живот.

3.Keto Blend

Keto Blend е уникалнат, нова добавка на Myprotein, която е предназначена да подобри вашето представяне и да ви помогне да достигатемакро-целите си. Една нормална протеинова добавка може да провали плана ви за кето хранене, но тази формула е създадена да работи оптимално за да подкрепи риема ви на необходими нутриенти. Keto Blend е повече от просто протеинов прах, тъй като съдържа други полезни съставки като инулин (повишава приема на фибри без добавяне на въглехидрати), MCT мастни киселини, които са перфектно кето гориво, кокосово масло на прах и авокадо за допълнителни здравословни мазнини. Добеният холин помага за забързването на метаболизма и ефективното изгаряне на излишните мазнини.

4.Нулева паста за макаронени изделия

Zero Паста и Zero Ориз са нискокалорична, почти без въглехидрати , алтернатива на паста и ориз. Те са подходящи продукти, с които да се запасите, тъй като могат да се съхраняват в шкафа и да се използват по всяко време като гарнитура или с добавен сос. Помага ви да се насладите на любимите си ястия, без да добавяте въглехидрати. Целта на тези продукти е да помогнат да удовлетворите желанието си за непреодолим глад , тъй като са богати на фибри и ще ви държат сити за по-дълъг период от време, без да се налага да нарушавате диетата си или да чувствате вина. Използването на нискокалоричен заместител с ниско съдържание на въглехидрати, като тези продукти може да помогне с желанието да изневерявате на диетата си с нездравословни, вредни, джънк храни.

5.Плодов Конфитюр без захар

Fruit Spread Zero е здравословна алтернатива на сладкото без захар, приготвена от истински плодов екстракт с натурални аромати. Освен това е без глутен и с ниско съдържание на калории, което го прави подходящ за много специални диети. Fruit Spread Zero е направен да замени конфитюри и желета с високо съдържание на захар, които не са част от плана за кетогенно хранене. Може да се използва, за да ви помогне да придадете плодов вкус на всеки десерт, без излишни калории. Използвайте го на хляб, в йогурт или палачинки, или като заместител на други подсладители.

6.Сироп без захар

Сиропите без захар са идеалното решение за всеки, който иска сладко без всички захари и въглехидрати. Те се предлагат в различни вкусове и имат по-малко от една калория на порция - идеална за всеки, който следва кето диета или друг план, който ограничава приема на захар. Тези сиропи са създадени, за да покрият всякакви храни, които се нуждаят от допълнителен вкус без допълнителни калории или захар. Те се предлагат в традиционни вкусове като: кленов сироп,шоколад и плодови варианти като малина и боровинка. Използването на тези сиропи може да помогне за задоволяване на вашия апетит, без да ви извади от кетоза - да ви доближите една крачка по-близо до вашите здравословни и фитнес цели.

В заключение Myprotein предлага голямо разнообразие от продукти, за да ви помогне да превърнете кето диетата си в начин на живот, в който се чувствате уверени и балансирани. От здравословните мазнини, от които се нуждаете за гориво, електролити за възстановяване след тренировка с ниско съдържание на въглехидрати, до сладки лакомства - ние имаме за всеки по нещо. Възползвайте се от нашите впечатляващи продукти, за да получите резултатите, за които работите така усилено.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Claire Muszalski
Регистриран диетолог
Вижте профила на Claire Muszalski

Клеър е регистриран диетолог чрез Академията по хранене и диететика https://www.eatright.org/ и сертифициран от борда здравен и уелнес треньор чрез Международния консорциум за здравно и уелнес коучинг. Има бакалавърска степен по биология и магистърска степен по клинична диететика и хранене от Университета в Питсбърг. Говоренето и писането за храна и фитнес е в основата на етоса на Клер, тъй като тя обича да използва опита си, за да помогне на другите да постигнат своите цели за здраве и тонус. Клеър също е сертифициран инструктор по колоездене на закрито и обича психическия и физически тласък, който получава от редовни курсове и йога. Когато не поддържа фитнес, тя се радва на спортните екипи на родния си град в Питсбърг или готви за семейството си в кухнята. Научете повече за опита на Клер тук

myprotein