Отидете в начална страница
supplements

Новият „Break“ Бар

Новият „Break“ Бар
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Имали сте дълъг ден, едвам държите очите си отворени пред светещия екран на компютъра, опитвайки се да се концентрирате безуспешно. Нищо не може да ви спаси, освен ................. . Посягате към чекмеджето на бюрото, за да извадите хрупкава шоколадова сладост. Разбрахме ‐ имате нужда от стимулатор на настроението, с който да изкарате следобеда и да ви държи до времето за вечерния фитнес, но трябва ли да е пълен със захар и да има малка хранителна полза? Е, вече не. Имаме чисто ново барче, което да съхранявате в чекмеджето на вашето бюро. Запознайте се с новия Break Bar.

Break Bar е с по‐висока протеинова, но по‐ниска захарна версия на стария ви верен шоколадов бар ‐ и също толкова вкусна. Направен от истински млечен шоколад и слоеве с хрупкава вафла, ще се потопите в това лакомство, без насита. Все още не сте убедени? Вижте страхотните хранителни вещества ...

90% по‐нискo съдържание на захар

Точно така, има само 4,2 g захар на 100 g, в сравнение с 51 g на 100 g, при водещия пазарен конкурент.

Липсва глутен

Ако имате непоносимост към глутен, то имаме някои добри новини ‐ нашият Break Bar е напълно безглутенов, за разлика от водещия пазарен конкурент.

По‐високо ниво протеини

Погрижете се за вашето добро настроение до следобедните часове, с тази лека закуска, която е и вкусна, и с високо съдържание на протеини ‐ идеална за след тренировка или със следобедната ви чаша чай. Направете доставка за дома Запознайте се с нашите инструкции и подсилете настроението си с Break Bar ‐ единствената закуска, която ви е необходима, за да преживеете депресията.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein