Отидете в начална страница
recipes

Освежете се с плодове и креатин | Рецепта за вкусно смути

Освежете се с плодове и креатин | Рецепта за вкусно смути
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Креатинът може да бъде мощно допълнение към вашата тренировъчна програма. За него е научно доказано, че увеличава силата и подобрява производителността,1 което обяснява разбира се, защо е една от най‐предпочитаните хранителни добавки от спортисти по цял свят.

Креатин се среща естествено в храни като телешко месо и риба, но за да си набавите потентна доза трябва да изядете огромни количества, което може да не съвпада с вашите хранителни навици и хранителен режим като цяло. Например, ако сте вегетарианец или хранителният режим е беден на телешко месо, то навярно не набавяте достатъчно креатин на тялото си.

Точно тук пристигат нашите креатинови хранителни добавки.

Ние предлагаме огромна гама от висококачествени хранителни добавки, базирани на креатин. Налични са под формата на прах или капсули, за да бъдем полезни за нуждите на всеки един спортист. Всички наши креатинови продукти, включително Creatine Monohydrate на прах са подходящи за вегани.

Може би креатин вече е станал част от вашия режим, но ние ще ви дадем една освежаваща идея за креатинов шейк с плодове. Забравете за мерителната лъжица и наливане с вода..

Съставки:

  • 150гр. Замразени горски плодове 2 кивита (нарязани)
  • 200мл мляко по избор
  • 1 мерителна лъжица Impact Whey Protein (ванилия)
  • 3гр. Креатин монохидрат
  • Листа мента

Метод на приготвяне:

  1. Просто смесете всички съставки в блендер до постигане на хомогенна смес.
  2. Изсипете съдържанието в шейкър и се отправяйте към залата или директно в чашата и му се насладете веднага!

Хранителни стойност:

Калории: 327    Белтъчини: 34гр.     Мазнини: 4гр.      Въглехидрати: 45гр. Креатин научно доказано увеличава силата при краткотрайни, експлозивни движения. Този ефект се получава при дневен прием на 3гр. креатин.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein