Отидете в начална страница
recipes

Джинджифилови протеинови палачинки | Празничен брънч

Джинджифилови протеинови палачинки | Празничен брънч
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Време е да станете празнични със неустоимите си сладки  за закуска.

Официално е време за празнично настроение и това означава, че дори сутрешните ви палачинки получават празнично преобразяване.

Независимо дали сте сте малко по-предпазливи в кухнята, можем да гарантираме, че тази рецепта е сигурен начин за успех (под формата на перфектно приготвени палачинки). И само с четири прости съставки, това е лесна победа за всеки ден от седмицата.

Съставки

По желание гарнитура:

  • Сироп без захар Myprotein
  • Бита сметана
  • Джинджифил

Метод:

  1. Първо добавете банана и яйцата в блендер и смесете до гладка консистенция.
  2. Добавете протеина и овеса и отново смесете (добавянето на мокрите съставки първо помага да се гарантира, че никоя от сухите съставки няма да се залепи на дъното на пасатора).
  3. Загрейте малко олио или масло в средно голям тиган и след това изсипете ¼ от тестото за палачинки в тигана. Ако искате по-дебели палачинки, изчакайте около 15 секунди и след това изсипете още малко отгоре.
  4. Гответе около минута, след това обърнете и гответе още една минута. Извадете от тигана и поставете върху чиния отстрани.
  5. Повторете с останалото тесто, докато имате цяла кула от пухкави палачинки. Наред с любимите си гарнитури може да пробвате и напия сироп без захар , горски плодове или бита сметана.

Калории: 471  Въглехидрати: 51гр Протеин: 39гр. Мазнини: 14гр

 

 

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein