Отидете в начална страница
recipes

Два начина за приготвяне на високопротеиново, кремообразно кафе

Два начина за приготвяне на високопротеиново, кремообразно кафе
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Сметаново кафе е тенденция за отхвърляне, но ето как да си направите негова високопротеинова версия. Сигурно вече сте се запознали с гледката на кремообразно кафе, с изправени връхчета, направена специално за Instagram. Тенденцията всъщност започна в Южна Корея като начин да свърже повече хора виртуално, но след това (като всички добри неща в момента) проби в платформата на TikTok, а останалото е история.

Това е невероятно лек и кремообразен начин да се насладите на кофеинов хит, перфектен за деня, който ни дарява с малко лятно слънце. Разбира се, не бихме могли да пропуснем шанса да направим тази супер освежаваща напитка обогатявайки я с вкусен протеин. Смесеното кафе с проеин, е чудесна основа на протеинов шейк - особено когато нашият Impact Whey Protein се предлага с невероятни аромати, като Iced Latte или дори просто обикновена ванилия.

Ако се опитвате да намалите кофеина, не се притеснявайте - ние ще покрием и това ваше изискване. Опитайте да изключите кафето и заместете с лъжичка от нашия протеин на прах Matcha Latte. Той ще ви върне спомена за чудесното прекарване на сутрините в Starbucks, доверете ни се.

1. Айс кафе с бита сметанаСъставки:

Начин на приготвяне:

1) В малка купа добавете кафето, захарта и горещата вода и след това използвайте електрически миксер или ръчна бъркалка, за да разбиете съставките заедно, докато получите гладка смес с пяна, която може да поддържа твърд връх.

2) След това добавете мляко по ваш избор в шейкър заедно с лъжичка суроватъчен протеин. Разклатете добре, така че да имате гладка смес без бучки.

3) След това изсипете протеиновия си шейк в чаша, напълнена с кубчета лед, и отгоре лъжица смесената с кафе смес. Насладете се!

Калории/ Белтъчини /Въглехидрати/ Мазнини 313/ 27 г /36 г/ 5г

2. Кремообразно Матча ЛатеСъставки:

1) В малка купа добавете „Матча суроватъчен протеин“, захарта и горещата вода и след това използвайте електрическа бъркалка или бъркайте на ръка, за да разбиете съставките заедно, докато получите гладка смес, с пяна, която може да задържи твърд връх.

2) След това изсипете млякото си в чаша, напълнена с лед, и отгоре лъжица от Матча сместа. Насладете се! Калории/ Белтъчини /Въглехидрати/ Мазнини 301/ 27 г/ 36 г/5 г

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein