Отидете в начална страница
recipes

Протеинови веган блондита Бързо,лесно,вкусно

Протеинови веган блондита Бързо,лесно,вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Пристъпете отвъд тъмната страна на нещата и се разнообразете с тези неустоими, веган парченца кейк. Освен от захарта, маслото или яйцата, които са ключова част от класическите рецепти за кейк и брауни, тези вкусни малки квадратни късчета от рая са вашата индулгенция ‐ те са перфектен начин на живот на базата на растителна основа. Може да сте малко изненадани, когато видите протеина от нахут в списъка на съставките, но ни се доверете, знаем какво правим с него! Плюс това, той е чудесен източник на протеин на растителна основа, което прави тези вкусни лакомства идеални за повишаване на ежедневния ви прием на протеин. Забравете сложните стъпки , тъй като в тази рецепта няма ръчна работа. Да, обичаме да поддържаме нещата много прости. Независимо дали правите партида, за да впечатлите гостите си през уикенда или просто се нуждаете от личен запас от нещо изкушаващо, за вечерта, тези веган парченца със сигурност ще ви впечатлят.

За 8 порции ще са ви необходими:

Начин на приготвяне:

1.Загрейте фурната си до 180 ° C и сложете в тавичка хартия за печене и я поръсете с мазнина, след което оставете настрана. 2.Поставете всички съставки, с изключение на веган шоколадовия чипс, в хранителния комбайн и смесете, докато сместа стане гладка и без бучки. 3.Излейте сместа си в подготвения съд за печене и използвайте гърба на лъжица или шпатула, за да изравните. 4.Поръсете шоколадовите стърготини отгоре. 5.Печете около 45 минути или до златисто около краищата. След това нарежете веганския си кейк на квадратчета и се наслаждавайте!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein