Отидете в начална страница
recipes

Сладоледена торта с брауни Бързо,лесно,вкусно

Сладоледена торта с брауни  Бързо,лесно,вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Вашите планове за ваканция може да не са толкова вълнуващи, както обикновено, но няма нищо по‐добро от няколко слоя шоколад, които да повишат настроението ви! Много от нас прекарват голяма част от времето на закрито ‐ прегърнате истински нови неща, експериментирайте с печене и готвене, за които никогадосега не ви оставяше време да опитате. Тази сладоледена торта с брауни, определено е нещо, с което да се почерпите този Великденски уикенд, дори и да не можете да го споделите с много приятели и семейството, колкото бихте искали. Ако опитът ви е успешен, винаги можете да го повторите за следващото събиране, нали? Направен с ниско съдържание на мазнини нашия бестселър Impact Whey Protein /Импактен суроватъчен протеин/, това е десерт с вълшебен вкус и невероятно количество протеин ‐ цели 42 грама на порция, всъщност! Идеален за да ви помогне да продължите да вървите в крак с макросите си, без да се чувствате объркани. Чувствайте се свободни да експериментирате и с вашите протеинови аромати, ние сме се погрижили за вкусно комбо от тъмен шоколад и солен карамел, но ако имате недовършена торбичка от любимия си Impact Whey, която просто седи в шкафа, това е идеалният шанс да я използвате! Така че продължете ‐ всеки заслужава късче от нещо толкова специално, колкото тази торта в момента.

Продукти:

За топинг украса: Protein Rocky Road (нарязан на 1‐инчови парчета)Печена бисквита (нарязана на шестици)Break Bar  или  6 слоя протеиново барче

Начин на приготвяне:1) Първо, натрошете протеиновите брауни в купа за микровълнова. След това включете микровълновата на ниска настройка за 15‐30 секунди, така че те да са леко топли (това улеснява изравняването им в равен слой). Излейте ги в голяма кръгла форма торта и използвайте дъното на чаша или шпатула, за да ги изравните на равен слой. Oставете настрана.2) След това пригответе първия си слой сладолед, като смесите половината от киселото мляко или йогурт с тъмния шоколад Impact Whey Protein. Разбийте, докато получите гладка, напълно хомогенна смес и след това я изсипете във формата за торта върху основата от брауни.3) Загрейте щедър слой шоколадов сироп без захар, изсипете върху слоя кисело мляко/йогурт, след което замразете за 30 минути.4) Междувременно пригответе втория слой сладолед, като смесите останалата половина от киселото мляко със соления карамелен протеин.5) След като изтекат 30 минути, извадете формата от фризера и изсипете този втори слой кисело мляко отгоре. Използвайте шпатула, за да я изгладите, така че да покрие цялата торта. След това замразете за най‐малко 4 часа, за предпочитане за една нощ.6) За забава ‐ намажете тортата си с много високопротеинови лакомства! Предлагаме да използвате комбо от някои от най‐добрите ни снаксове #TreatWithoutTheCheat, включително и парченца от Protein Rocky Road, Baked Cookie, Break Bar и Layered Bar.7) Сервирайте и се насладете!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein