Отидете в начална страница
recipes

Mъфин с боровинки и високо съдържание на веган проетин

Mъфин с боровинки и високо съдържание на веган проетин
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Нискомаслена, високопротеинова и на растителна основа? Тази рецепта има всичко това. Опаковката на това сладко лакомство съдържа протеин на растителна основа. Понякога всичко, което искате е една торта ... без време и усилия за печене. Ето и се появява тази вкусна рецепта за торта – мъфин с боровинки. Направена с малко съставки, ще бъде готова да я опитате само след няколко минути. Плюс това е лесна за измиване, с което да се справите след това. Направена с лъжичка от нашия кафяв оризов протеин, това е лесен начин да допълните ежедневния си прием на протеини - чудесен за поддържане на важни функции в тялото, както и за подпомагане растежа на мускулите и за възстановяването им. Като цяло, ние смятаме, че тази торта с ниско съдържание на мазнини на растителна основа е идеалното решение, а копнежът по нея е неустоим.

Стъпка първа

Съставки 4 супени лъжици бадемово мляко• 1 лъжичка кафяв оризов протеин • 2 супени лъжици кокосова захар • ¼ ч.л. бакпулвер • Шепа боровинки

Незадължителни екстри: • Лимонови кори• Кленов сироп или сироп без захар

Начин на правене: 1. Добавете млякото, протеиновия прах, кокосовата захар и бакпулвера към чаша, подходяща за микровълна и разбъркайте добре с вилица, докато получите гладка хомогенна смес. 2. След като се смесят напълно, поръсете шепа боровинки отгоре на сместа и поставете в микровълновата. 3. Микровълнова за 90 секунди при 800 вата. Времето може да варира в зависимост от вашата микровълнова фурна, така че препоръчваме да следите тортата-мъфин през цялото време - тя трябва да се издигне, но ако започне да бълбука над ръба на формата за мъфин, след това спрете микровълновата и оставете да престои няколко секунди. 4. Извадете от микровълновата и оставете да се охлади поне 3-4 минути преди ядене. Гарнирайте с малко лимонова кора и ако чувствате нужда от още сладост, защо не полеете и с капчица сироп?

Хранителна информация: Калории - 248 Мазнини - 0,8гр Въглехидрати - 38гр Протеин - 24гр

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein