Отидете в начална страница
recipes

Пълнени палачинки с фъстъчено масло

Пълнени палачинки с фъстъчено масло
Lauren Dawes
Сценарист и редактор12 месеца Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Когато става все по-трудно да станете от леглото сутрин, пригответе тези палачинки за закуска и те несъмнено ще ви помогнат. 

Кой не обича палачинки? Ниал Кърикланд пренася палачинките на следващото ниво с тази вкусна рецепта с фъстъчено масло. Тъй като то не е достатъчно вкусно като топинг, ние ще го сложим в самите палачинки. 

Те ще станат плътни, меки и с изкушаващ фъстъчен център. Можете да ги сервирате с любимите си добавки. Тези палачинки гарантирано ще ви помогнат да започнете деня си по най добрият възможен начин. 

Порции 2 

https://youtu.be/C-lsw4WMGDs

Съставки  

Добавки по избор: 

Начин на приготвяне 

  1. В голяма купа смесете добре всички сухи съставки. 
  2. След това прибавете всички мокри съставки към сухите и разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес без бучки. Също така, можете да сложите всички съставки в блендер и да блендирайте за кратко време. 
  3. Разтопете малко кокосово масло в незалепващ тиган на слаб или среден огън.   
  4. Добавете приблизително ¼ от сместа за палачинките в тигана и след това разклатете тигана с кръгови движения, за да може сместа да се разнесе по цялата му повърхност. Оставете да се сготвят за 2-3 минути. 
  5. С помощта на чаена лъжица добавете една лъжица фъстъчено масло върху палачинката, разнесете маслото с помощта на лъжицата и след това покрийте слоя масло с още малко от сместа за палачинки.  
  6. Обърнете палачинката на другата страна и оставете да се сготви за още 2-3 минути, а след това я махнете тигана. Повторете същите действия, докато използвате цялата смес за палачинки. 
  7. Сложете палачинките една върху друга и добавете от любимите си топинги. Ние препоръчваме шепа боровинки, нарязани ядки по избор и малко сироп без захар, с вкусът, който обичате.  

Хранителна информация

Калории440
Общо мазнини22g
Общо въглехидрати36g
Протеин22g
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein