Отидете в начална страница
Nutrition

FlavDrops: Овкусител без захар, който ще промени храната ви 

FlavDrops: Овкусител без захар, който ще промени храната ви 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор1 година Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Какво представя FlavDrops? 

FlavDrops е перфектният овкусител, без въглехидрати, захар и мазнини. Той ще разнообрази вкуса на храната и напитките без да разваля макросите ви. Това го прави чудесен за хора, които изпитват затруднение да следват диета или просто искат да намалят ежедневния прием на захар.  

FlavDrops е  наличен в разнообразие от вкусове - от ябълка до шоколад и може да се използва по различни начини - в протеинови шейкове, зърнени закуски, кафе и много други.  

Въпреки че е изключително семпъл продукт, FlavDrops е много ефективен и не съдържат захар, което го прави идеалният заместител на захарта. Изпробвайте го и се убедете сами!  

Как да използваме FlavDrops?  

Разнообразете протеиновите шейкове 

Основният плюс на подсладителите без захар е, че вече не е нужно да купувате 5 кг протеин на прах и да трябвавсеки път да пиете  шейкове с един и същ вкус отново и отново. Ако сте човек, на когото лесно му омръзва да пие напитки с еднакъв вкус, тогава FlavDrops ще ви да дадат разнообразието, от което се нуждаете.    

С помощта на FlavDrops вече можете да закупите неовкусени добавки и да създадете свой любим вкус, който да отговаря на личните ви предпочитания. Ако имате желание за нещо леко и свежо в понеделник сутрин, добавете няколко капки ванилия. Ако ви се прииска нещо сладко, с което да се поглезите през деня, добавете FlavDrops с вкус на шоколадово фъстъчено масло към напитката си. Вие сами определяте правилата и сме сигурни, че резултатите ще бъдат повече от удовлетворяващи.   

FlavDrops също могат да се използват с овкусените ни протеини на прах, затова не се притеснявайте, ако вече сте преполовили един пакет от любимият си вкус на Impact Whey. Можете да създавате различни вкусови комбинации, които са подходящи и съобразени с вкусa на протеина, който вече имате. В този ред на мисли, няма да сгрешите, ако добавите няколко капки FlavDrops с вкус на бял шоколад към протеин с вкус на ягода.   

Другата добра новина е, че FlavDrops имат широка гама от плодови вкусове, които са перфекти за овкусяване на смуутита. Само добавете няколко капки FlavDrops с кокос или манго, за да придадете онзи тропически вкус, за който всеки мечтае лятото, без дори да се налага да напускате удобството на дома си.  

Подсладител на кафето 

Някои нашумели вериги кафета продават своите напитки с голяма доза добавена захар и на доста солена цена, но FlavDrops са прекрасна алтернатива. Забравете за калориите, които идват с любимото ви мокафрапе и разнообразете кафето си с няколко капки FlavDrops без калории и без захар.  

FlavDrops са много практични и удобни за носене в чанта, когато трябва да излезете от вкъщи, например в офиса или когато сте в движение. Винаги  може да имате разнообразие от вкусове под ръка.  

Според нас най-добрите комбинации за горещи напитки са шоколад, шоколад с фъстъчено масло, мока, тофи, ванилия и бял шоколад, но вие сами можете определите дали предпочитате бананов вкус в капучиното си.   

 

Подсладете закуската си 

Нека бъдем честни - всеки, който е хапвал овесени ядки за закуска в продължение на месец, знае колко скучна и еднообразна става всяка сутрин. Но това не трябва да бъде така. 

Спестете си лепкавата бъркотия, която настъпва всеки път при отварянето на буркан мед и си доставете сладост с няколко капки FlavDrops в овесените ядки. Запазете сладкия вкус и намалете захарта, без излишни калории. Звучи ни като перфектната сделка.  

Имаме някои класически вкусове, като кленов сироп и фъстъчено масло, който можете да опитате за закуска или може да предпочетете плодов вкус като малина или ягода. След това сложете свежи плодове за завършех и овесените ви ядки ще станат една неповторима наслада за сетивата.   

FlavDrops могат да се използват и в рецепти за овесени ядки, който оставяте в хладилника за през нощта. Можете да опитате да ги приготвите и по този начин. 

nutrition for training

Подобрете печивата си 

От порция палачинки сутрин, до торта за щастлив повод или без повод, FlavDrops са перфектни за всяко печиво. Експериментирайте с тях и ще получите сладост без захар.  

Без да добавяте нежелани мазнини и захари можете да приготвите всякакви бисквитки, торти, пълнежи, кремове и глазури. Капкомерът на бутилката прави FlavDrops още по-лесни за използване и дозиране.  

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein