Отидете в начална страница
COMMAND NEWS

Отбор Command се присъедини към чата

Отбор Command се присъедини към чата
Myprotein BG
Писател и експерт2 години Ago
Вижте профила на Myprotein BG

Добре дошли! Ние сме Command, нов вид хранителни добавки за геймъри от Myprotein. Може би не сме толкова наясно с истинските фитнеси колкото в Myprotein и въпреки че не са геймъри като нас, те си разбират от работата, когато става въпрос за хранителни добавки, а това означава, че създават продукти, с които можем да се гордеем (и от които да сме обсебени). 

Какво правим  

Пуснахме серията Command в края на 2020 като започнахме с две енергийни напитки - Синя малина (Blue Raspberry) и Грозде (Grape) и четири Ноотропни кутии  - Синя малина (Blue Raspberry), Грозде (Grape), Кисела ябълка (Sour Apple) и Тропикал (Tropical). Също така пуснахме нашия нов шейкър, което означава, че можете лесно да приготвяте любимите си шейкове.  

Но няма никакъв шанс да спрем до тук. Имаме още страхотни вкусове и продукти, по които работим, както и няколко наистина невероятни партньорства с уникални марки и стриймъри, които сме сигурни, че много ще харесате.  

Command Citrus energy drink can and sour apple energy drink can

Ние създаваме типа хранителни добавки, от които геймърите имат нужда. Кофеин, за да ви даде допълнително сили? Имаме го. Съставки, които подпомагат зрението, за да противодействат на продължителното време пред екрана на компютъра? Разбира се! Страхотни вкусове, които ви доставят допълнително удоволствие? Абсолютно! 

Ние изпробваме всеки продукт преди да го пуснем на пазара, за да сме сигурни, че произвеждаме само най-доброто и нека ви споделим още нещо, работата на дегустаторите ни е изключително забавна. 

Кои сме ние 

Ние сме екип от геймъри, които не могат да присъстват на срещи рано сутрин, играем на Among Us и разчитаме на енергийни напитки, за да имаме допълнително енергия по време на игра. В екипа си имаме геймър от висок ранг на Dota 2 и бивш собственик на отбор по киберспорт, включително и други геймъри, стриймъри и любители. Затова, когато казваме, че познаваме геймърите, това е напълно искрено, защото говорим за нас самите. 

 

Нашият отбор 

Command tubs and shaker

И така, нека погледнем по-отблизо състава на отбора ни, истинските най-ценни играчи - продуктите ни. Нашите фирмени експерти, с чиято помощ разработихме тази серия вкусни и хранителни продукти. Наясно сме, че няма да станете професионален киберспортист с няколко глътки от нашите енергийни напитки, но ноотропната им формула спомага за подобряване на времето за реакция и ще ви държи подготвени. Това е така благодарение на внимателно подбраните съставки, включително и добре познатия ноотропик Цитиколин, кофеин, който подобрява бдителността и концентрацията, а цинкът подобрява когнитивните способности, витамин А подобрява зрението, витамин С намалява умората - всичко това с нула грама захар и само 21 калории на порция.     

А за тези от вас, които водят забързан начин на живот предлагаме и енергийни напитки в кенчета. Но имайте предвид, че те не са типичните енергийни напитки с високо съдържание на захар. О, не, повярвайте ни! Нашите енергийни напитки са без захар и са пълни със съставки, които ще ви бъдат от помощ като ноотропното вещество - прах от гъба Херициум (лъвска грива) също така и витамин А и С, цинк и кофеин. 

Какво следва? 

Ако всичко това не е достатъчно, имаме някои интересни неща, които предстоят следващата година. Подготвяме нови вкусове, по които работим и чисто нови продукти, които ще ви помогнат да надминете себе си в представянето в игрите. Така, че останете на линия и очаквайте още много нови неща. За целта можете да ни последвате в Инстаграм и Туитър, където ще виждате нашите ъпдейти, за да ни изпращате обратна връзка, да откриете нови приятели. 

Споделете с нас в социалните мрежи, кои продукти и вкусове искате да видите!

 

Myprotein BG
Писател и експерт
Вижте профила на Myprotein BG
myprotein