Отидете в начална страница
recipes

Бели, шоколадови, протеинови снежни топки

Бели, шоколадови, протеинови снежни топки
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Тези снежни топки могат да послужат като перфектната заслужена награда с високо съдържание на протеини, след зимните ви тренировки.

Плюс това, те са сладък и прост начин да увеличите ежедневния си прием на протеини, спомагайки за подкрепа на растежа и поддържането на мускулите, като можете да ги използвате преди и след тренировка, както и като следобеден снакс, ако ви се похапва нешо сладичко.

Използвайки само четири съставки, те могат да бъдат направени за няколко минути. Така че, нямате оправдания да не ги опитате!

Брой порции:  10

Съставки

Метод

1) Поставете всички съставки с изключение на кокосовите стърготини в купа и разбъркайте, докато се комбинират хубаво съставките

2) Вземете около 1 супена лъжица от сместа наведнъж и разточете на топки с ръце.

3) Покрийте и овъргаляйте всяка топчица в кокосовите стърготини

4) Насладете им се веднага или поставете в хладилника за да се стегнати се наградете с празнична почерпка след тренировка.

Хранителна информация на порция:

Калории: 86

Въглехидрати: 4гр

Протеин: 8гр

Мазнини: 4гр

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein