Отидете в начална страница
recipes

Рецепта за веган мус с фъстъчено масло само с 3 съставки 

Рецепта за веган мус с фъстъчено масло само с 3 съставки 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор2 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Може би ще се изненадате от основната съставка в този веган мус. 

А именно тофу. Да, правилно прочетохте. Доверете ни се, защото тази супер лесна рецепта е изготвена от @healthy_floflo и има невероятен вкус. Всъщност е трудно да повярваме, че няма никакъв крем в нея. Мусът е гладък, богат на вкус и изцяло на растителна основа! 

Перфектен е да моментите, когато просто искате да хапнете нещо сладко в края на деня или след вечеря, но не искате всичкия тежък труд, който сте положили тренирайки, да е напразен. Този мус може да има много примамлив и питателен вкус, но съдържа само 150 калории на порция и още 9 грама протеин. Идеално! 

https://youtu.be/_GtNb2Vc_X4

Съставки 

 

Метод на приготвяне

  1. Разбийте съставките заедно в блендер и след това изсипете в четири десертни чашки или купички. 
  2. Оставете ги да се охладят в хладилника за поне три часа.  
  3. Пригответе лъжиците и се насладете на вкуса - толкова е лесно! Отгоре можете да украсите със стърготини веган шоколад за украса, пожелание.

Хранителна информация

Калории147
Общо мазнини10g
Общо въглехидрати5g
Протеин9g
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein