Отидете в начална страница
recipes

Страхотна рецепта за овесени ядки, които да оставите в хладилника през нощта

Страхотна рецепта за овесени ядки, които да оставите в хладилника през нощта
Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог2 години Ago
Вижте профила на Jennifer Blow

Добавете свежест и вкус в сутрешната си закуска с тази бърза рецепта, която можете да оставите в хладилника за през нощта. 

Ако обичате да хапвате овесени ядки за закуска, тогава можете да приготвите тази рецепта от предишната вечер и да ги оставите в хладилника, а на сутринта те ще са поели от течността, която ще прибавите и ще имат консистенцията като на пудинг. Перфектно за бърза закуска, нали? Ние добавихме канела и бадемово масло към нашите, но вие можете да изпробвате различни варианти и сами да откриете любимата си комбинация от добавки, с които да накиснете овесените ядки. Изпробвайте я! 

Съставки: 

Порции: 1 

Метод на приготвяне 

  1. Смесете всички съставки заедно в буркан или купа и разбъркайте добре.
  2. Покрийте и оставете в хладилника поне за 4 часа или за цялата нощ. След това се насладете на вкусни кремообразни овесени ядки!
Jennifer Blow
Редактор и квалифициран диетолог
Вижте профила на Jennifer Blow

Дженифър Блoу е нашата диетоложка, официално регистрирана в Асоциацията по нутриционисти - Регистърът на компетентните и квалифицирани диетолози във Великобритания. Притежава бакалавърска степен по наука за храненето и магистър по научни изследвания в областта на храненето. В момента изследва резултатите от изследванията за използването на спортни добавки за фитнес и фитнес. Известни списания за виртуално пространство като Vogue, Elle и Grazia многократно са цитирали научната експертиза на Дженифър в изследването на подходящи диетични режими и здравословен начин на живот. Експертизата на Дженифър е изключително широка: тя е направила проучвания с Националната здравна служба за ефектите на различните диети върху организма, проучила е ефектите от приема на добавки, съдържащи омега-3 мастни киселини, и ефектите на бързата храна върху здравето. Тя представи резултатите от последните си изследвания на годишната конференция по хранене. Тя постоянно повишава нивото си на професионализъм и посещава множество събития, за да си осигури място на върха. Научете повече за Дженифър тук. В свободното си време Дженифър се радва на туризъм и колоездене, а когато разгледа постовете си, ще откриете, че обича да доказва, че здравословната диета не е същата като глада и лишенията. 

myprotein