Отидете в начална страница
Nutrition

Честваме 16 години Красота | Ето как разбиваме рекорди със стил и чар

Честваме 16 години Красота | Ето как разбиваме рекорди със стил и чар
Evangeline Howarth
Писател и редактор4 години Ago
Вижте профила на Evangeline Howarth

Честваме 16 години Красота | Ето как разбиваме Честваме 16 години, през които ви подкрепяхме, докато постигахте целите си, преминавахте през спадове и се наслаждавахте на върха. Ние сме малко тъжни, че трябва да отпразнуваме рождения си ден по време на карантина, затова ви помолихме да ни развеселите с красиви лица на ваши клиенти, които спечелихте с вашите кампании, с помощта на нашия централен офис. Знаем, че тренировките ви не винаги са хубави ‐ има пот и понякога дори сълзи, но всеки път излизате по‐силни и готови да поемете нови предизвикателства. За да отпразнуваме страхотните ви постижения, имаме седмично ново меню, изпълнено с оферти, вълнуващи нови продукти, страхотни събития и ‐ разбира се ‐ красивите лица, които сте спечелили през годините, за да бъдат клиенти на нашия централен офис.Emelye Dwyer

„Когато и последният зрител не може да диша… Просто затворете очи и се надявайте да успеете.“ Каквото и да правиш ‐ не го пускай! Колко от нас са си казвали това, хвърляйки нещо по‐тежко от себе си? Почти шестнадесет години и вие правихте това, а днес ни се налага напълно да разбием традициите и да постигнем същите резултати в парка благодарение на малко повече вяра в нас и загряване преди тренировка. „Когато 4‐ма защитници се появят от нищото и търсиш в грешната посока да намериш подкрепа…“ Всички познаваме онзи миг на паника, в който не можеш да си полезен на съотборниците си, или че сте свалили няколко килограма повече от необходимото от пресата за гърди? Ето ги онези 16 години, които ти дадоха всичко и те караха да мечтаеш за най‐хубавото.

Alex Beattie

„В най‐добрата си форма можех да клякам до 170 кг…, но сега се чудя колко клякания ще мога да направя на първата си тренировка след премахване на карантината!“ Чувстваме твоята болка Алекс. Никога вече няма да бъде същото, когато всичко това приключи! Ето показваме ти шестнадесет години през които беше позитивен и които да те мотивират да останеш такъв и по време на трудни времена.

Болката е временна, но успехът остава завинаги. 19 ккал , последван от 19 топки за стена, колкото се може повече обиколко за 15 минути ... Също така и физиономията, което добивате, когато удряте пръста си, ставайки от леглото! “ От тази тренировка определено можете да кажете, че това е от най‐силния човек във Великобритания. Това звучи абсолютно брутално, но наистина води до красиви победи. Ето ви шестнадесет години, в които сте мразили всяка минута, а след това сте се чувствали победители като в ада.

Rafe Brooks „Знам, че изглеждам ужасно точно сега, но ако не вдигна тези гири traps ми ще останат мънички завинаги! " Обвинявахте се, за лифтинга на лицето, който си направихте във фитнес залата? Е, Rafe е тук, за да ви каже, че напълно грешите. Спомнете си за всички усилия и предизвикателства, докато не сте постигнали победа. Ето тези шестнадесет години, в които изглеждаше и се чувстваше силен.

Sam Brown

„8 вдигания + 8 рапира всяка минута за 10 минути. Борете се със звяра ... Бийте се! Много неща ни карат да се напънем, както е видно от това лице тук. Това момиче има сили и силови цели ‐ ето онези шестнадесет години, които те карат да се изтласкаш отвъд пределите и дори по‐далеч.

Не забравяйте 16 години бяхме плътно зад вас и няма да ви изоставим сега. Ще чакаме да видим красивите ви лица, както и резултатите, които сте постигнали с тях. Споделете ги с нас, през социалните мрежи, ако имате достатъчно смелост!

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Evangeline Howarth
Писател и редактор
Вижте профила на Evangeline Howarth

Еванджелин участва в състезателните спортове още от ранна възраст. Tя разбира значението на правилното хранене за подхранване на екстремни и издръжливи спортове, особено поради опита си в Team GBR Squads и капитан и треньор на нейния първи университетски екип.

В свободното си време Еванджелин обича да тича - особено маратони. През уикендите ще я намерите да се занимава с водни спортове или алпинизъм. Любимите ѝ вечери са прекарани в HIIT сесия или клякания във фитнеса, преди да се глези с някаква пикантна храна и тон зеленчуци - yum! Научете повече за опита на Evie тук.

myprotein