Отидете в начална страница
Products

Изчистен Веган Протеин

Изчистен Веган Протеин
Evangeline Howarth
Писател и редактор4 години Ago
Вижте профила на Evangeline Howarth
Представяме ви първия по рода си изчистен, веган протеин!

След успеха на нашия Clear Whey Protein е време да споделим и освежаващото усещане при отпиване на сочен шейк, на растителна основа. Точно така, направихме сочен вегански протеин. Ако сте привърженик на плодовата освежаваща напитка, а не на класическия кремообразен шейк, тогава не търсете повече ‐ Clear Vegan Protein Isolate е тук. На базата на грахов протеин създадохме чисто нова смес, която е напълно разтворима във вода и в опаковка има 10 грама протеин на порция.

Хранителни продукти от следващо ниво

Освен това, продуктът е снабден с витамини от група В, за да ви даде допълнителна сила, която да ви държи през деня. Всяка порция съдържа 50% от всички витамини от групата B, които е препоръчително да консумирате за ден. Това означава достатъчно количество от B12, който е малко по‐труден за приемане. Той също така съдържа пантотенова киселина (В5), тиамин (В1) и витамин В6, които могат да усилят умствената работа, укрепнат здравето и работата на сърцето и да се преборят с умората.1,2,3 С тази сладка и вкусна напитка, може да не се притеснявате и за съдържанието на захар ‐ той съдържа само 1 г захар и около 55 калории на порция, което го прави идеален за работа, както и с цел отслабване.

Неустоим вкус обогатен с витамини и минерали

Страхотните новини не спират дотук ‐ Clear Vegan Protein Isolate е разработен с два вкусни аромата, на база истински плодове ‐ лимон и лайм  иили Ягода Ако внимавате със закупуването на опаковки, можете да бъдете сигурни, че тубичката е 100% рециклируема. Ако търсите малко по‐различна употреба на вашия чист протеин, можете да опитате тези вкусни бистри протеинови сосчета ‐ идеални за една освежаваща ледена закуска. Направете доставака до дома Никога не е било по‐просто да си набавите нужните протеини, ако сте на диета, на растителна основа. Просто разклатете тази сочна протеинова напитка, за да се насладите на сладкия и силен вкус, подсилена от витамините от група В. Препоръки 1. Пантотеновата киселина допринася за нормалното функциониране на умственената дейност и намаляването на умората. 2. Тиаминът допринася за нормалната функция на сърцето, нормалното функциониране на нервната система и нормалния енергодобивен метаболизъм. 3. Витамин В6 допринася за нормалната функция на имунната система.

Evangeline Howarth
Писател и редактор
Вижте профила на Evangeline Howarth

Еванджелин участва в състезателните спортове още от ранна възраст. Tя разбира значението на правилното хранене за подхранване на екстремни и издръжливи спортове, особено поради опита си в Team GBR Squads и капитан и треньор на нейния първи университетски екип.

В свободното си време Еванджелин обича да тича - особено маратони. През уикендите ще я намерите да се занимава с водни спортове или алпинизъм. Любимите ѝ вечери са прекарани в HIIT сесия или клякания във фитнеса, преди да се глези с някаква пикантна храна и тон зеленчуци - yum! Научете повече за опита на Evie тук.

myprotein