Отидете в начална страница
recipes

Четири начина за протеиново фрапе

Четири начина за протеиново фрапе
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Вземете своето обичайно фрапе и добавете протеини към него.

Независимо от времето, не е необходимо непременно да е лято, винаги можете да разчитате на ледено кафе, към което да се пристрастите, нали?

Забравете да харчите времето и парите си на опашка в Starbucks - сега можете да направите свое собствена вкусно и освежаващо фрапе от уюта на дома за няколко минути. Най-добрата част е, че можете да добавите лъжичка от любимия си протеинов прах, сладък и прост начин да допълните приема на протеини едновременно с фрапето.

Нашият бестселър Impact Whey Protein също има над 40 невероятни вкуса, така че можете да запазите напитката си свежа и вълнуваща през цялото лято - от мока, солен карамел и канела за три класически ледени кафе комбинации, но няма да ви спираме да не проявите творчество в кухнята.

Разбира се, можете лесно да направите версия на растителна основа, ако сте вегани или просто се опитвате да избегнете млечните продукти. Заменете с любимата си алтернатива млечния вариант и след това добавете лъжичка Vegan Protein Blend –с новия ни вкус на портокал и какао, което моментална ще ви спечели, повярвайте ни.

Продукти:Мока:Солен карамел:Канела:Веган шоколад с портокал:
Начин на приготвяне:

За всяко ледено фрапе, всичко, което трябва да направите, е да добавите млякото, леда, кафето и протеиновия прах в блендер и да блендирате до гладкост.

2) Изсипете във висока чаша и отгоре намажете с обилно количество топинг от тридесет и повече вида, по ваш вкус.

3) Насладете се на вкусно и освежаващо фрапе, с увеличена доза на протеините!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein