Отидете в начална страница
recipes

BCAA Сорбе от манго | Освежете ежедневната си лятна добавка

BCAA Сорбе от манго | Освежете ежедневната си лятна добавка
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Поддържайте се свежа през това лято, с обичайните добавки. Създаден само с 4 съставки, това вкусно BCAA сорбе от манго е наситено с плодов аромат, което го прави един вкусен начин да бъде топ за вашите незаменими аминокиселини (и да се охладите след тренировка). BCAA или аминокиселини с разклонена верига включват 3 основни аминокиселини ‐ левцин, изолевцин и валин. Те не могат да бъдат направени от тялото ви, така че трябва да ги включите във вашата диета. Те могат да бъдат наистина важно допълнение към обичайния ви тренировъчен режим, тъй като помагат да увеличите скоростта на синтеза на мускулни протеини в тялото и да ви тласнат поблизо до целите, за които работите.

Какъв по‐добър начин да приключите с потната тренировка, от една лъжичка ледено студено сорбе? Направете го сега!

За 4 порции: Съставки:

  • Каша от манго 850 гр
  • 2 лъжички Essential BCAA 2: 1: 1 (прасковa и манго)
  • 2 с.л. сок от лайм
  • 2 с.л. сироп от агаве

    Начин на приготвяне: 1) Добавете всички съставки в блендер и пасирайте, докато всичко се комбинира добре. 2) Изсипете сместа в тенджера за печене и замразете поне 4 часа, за предпочитане за една нощ. 3) Използвайте лъжичка за сладолед, за да създавате топчета от сорбе и се наслаждавайте!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein