Отидете в начална страница
recipes

Близалки с чист протеин Clear Protein | Ето ТОВА е начинът да се охладите след тренировка

Близалки с чист протеин Clear Protein | Ето ТОВА е начинът да се охладите след тренировка
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Иска ли ви се нещо освежаващо след тренировка?  Представяме ви нашата рецепта за близалки с ниско съдържание на захар и с високо съдържание на протеин. Дали е прекалено хубаво, за да е истина?Не и ако се развихрите с протеиновите блендове Clear Protein.

Прочетете и изпробвайте рецептата ни за близалки с чист протеин, които са перфектния начин да се охладите след тренировка или да се поглезите през топлите летни вечери. 4 Порции 

https://youtu.be/MtfaGCC33E4

Съставки

  • 1 дозираща лъжица Clear Whey Isolate или Clear Vegan Protein
  • 300 мл вода
  • Шепа малини
  • Шепа ягоди (нарязани)
  • Замразена форма за близалки  

Метод на приготвяне 

1) Смесете водата и 1 дозираща лъжица от Clear Whey Protein в шейкър. Ние използвахме Clear Whey с вкус на манго за тази рецепта, но вие можете да използвате всеки друг вкус, който пожелаете. 2) Разклатете добре и след това оставете за около 15 секунди, за да може образувалата се пяна да спадне. 3) Междувременно сложете плодовете във формичките за близалки. 4) След това изсипете протеиновата смес във формите и сложете във фризера за поне 4 часа или за през нощта. 5) Насладете им се! 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein