Безплатна доставка над 120 лв Нови колекции облеклo Доведи приятел и спечели 20 лв

40% НАМАЛЕНИЕ НА ПРОДУКТИ ЗА МУСКУЛЕН РАСТЕЖ | БЕЗ КОД
33% НАМАЛЕНИЕ НА ПОЧТИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО | КОД: MYPBG
ПОДАРЪК ПРИ ПОРЪЧКА НА 3 АРТИКУЛА MP X АЛЕКС БОГДАНСКА | ЧОРАПИ

RECIPES

Протеинови сладки от бисквитено тесто, без печене | Бързо, лесно, вкусно

Lauren Dawes
Published: 23.06.2020 г. от Lauren Dawes
Сценарист и редактор

Имате нужда от нещо леко за следобеда, което няма да провали диетата ви? Тези прости квадратни сладки от тесто за бисквитки, предложени от Niall Kirkland, са идеалното решение за сладост ‐ те са пълни само с протеин, а не със захар. Идеални, когато се нуждаете от малко лакомство, за да изкарате деня, запълнен от срещи и увеличаващи се електронни имейли.

Необходими продукти :

Начин на приготвяне:1.В голяма купа смесете заедно бадемовото брашно, кокосовото брашно, фъстъченото масло, суроватъчния протеин, млякото, ванилията и морската сол.2.След като сместа ви е напълно смесена и прилича на тесто за бисквитки, прехвърлете в облицована Tupperware или малка чиния за печене и притиснете с шпатула или гърба на лъжица. Охладете в хладилника за 30 минути.3.Извадете и след това нарежете на малки квадратчета. Ако искате малко повече сладост, опитайте да полеете всяка, като потопите в разтопен шоколад по ваш избор. Насладете се!

calories 0 kcal
totalFat 0g
totalCarbohydrates 0g
protein 0g
Lauren Dawes
Lauren Dawes Сценарист и редактор

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

Свързани публикации