Отидете в начална страница
training

Бихте ли могли да завършите тези домашни тренировки за двойки?

Бихте ли могли да завършите тези домашни тренировки за двойки?
Evangeline Howarth
Писател и редактор4 години Ago
Вижте профила на Evangeline Howarth

94% от трениращите по двойки, се придържат към своя стил на тренировка. Всички знаем, че ако има лесен начин да се забавляваме, това е да работим с някой друг. А още по‐добре е, когато сте със „значимия” друг – така се увеличава чувството за близост и интимност, защото, както се казва, „тези, които тренират заедно, остават заедно“. Трениращите заедно двойки достигат нови висоти в моменти, когато има над 2 пъти повече хора, които ги търсят онлайн. Така че, ако в момента правите тренировки за двойки, кои са най‐добрите начини да предизвикате вашата половинка ? Взехме някои инста от инстаграм, за да ви дадем някои идеи.

Може би не е първото нещо, за което се сещате веднага, правейки тренировки за двойки, но изглежда, че ще се сетите за @Mattdoesfitness, който накара съпругата си да проведе основния тест за физическа подготовка на военновъздушните сили на САЩ, който е: • 1 минута на лицеви опори • 1 минута престой • Пробег на 1,5 мили Звучи тежко, но и двамата ги разбиха. Сара дори не изглежда уморена. Може да проверите за пълната промяна тук.

Зак и приятелката му Сам не само демонстрират силата си, но и я поддържат във времето с музика, което не е лесно.

Защо да не опитате и вие, сами, като домашна тренировка за двойки? Бъдете сигурни, ще загреете с това докосване на раменете. За тези, които обичат рутината на хореографския танц, бихте могли да съставите своя собствена програма. Просто изберете песен и създайте тренировка в ритъма. Постнете и се тагнете в @Myproteinbg. Искаме да ви видим как се движите.

The Koala Challenge

Най‐голямото предизвикателство за тренировки за двойки: да се катериш около партньора си, сякаш той е дърво, а ти си коала. Имате нужда обаче от силно дърво ‐ конкретно със здрави крака ‐ и някой, на когото можете да се доверите, за да не паднете. Ако сте коалата, вероятно ще ви трябва всичко това ( главно смелостта да се движите). Дори и да не можете да направите това, ще падне голям смях, заради който си заслужава да опитате.

The Dog Workout

Кой казва, че вашият приятел за тренировка трябва да бъде човек? Кучето на Джорджия е страхотен партньор за тренировки по двойки. Всъщност той е много по‐мотивиращ от средния ви PT. Не бихме препоръчали тази огромна датска порода, защото това може да свърши зле за всички, но намерете своя домашен любимец за тренировки.

Ако вие и вашият прител искате да се покажете, ето как да го направите.

За съжаление е нужно и двамата да сте добри във футбола. Ако не можете да ритате топка, без да рискувате счупен прозорец, опитайте с друг уред. Ето няколко предложения: • издание Aкробат • Йога издание • Планк издание • Танцово издание Това е добър начин да се натоварите, като същевременно затруднявате и партньора си. Кой от вас  първи ще сбърка? Пуснете малко музика и просто се забавлявайте

Знаем, че музиката означава много за вас по време на тренировките ви, така че нека увеличим силата на звука и да се движим. Най‐добрият начин да се справите с всяка тренировка с някой друг е просто да спортувате и да се забавлявате заедно. Колкото повече го разсмивате, толкова по‐малко се чувствате уморен ‐ това наистина е печеливш вариант. Кърсти явно прави това. Тя знае кога да бъде сериозна и кога да се смее. Тя и нейният приятел правят сериите си, докато се усмихват през цялото време, което е смисълът да се работи с някой друг (така или иначе). Намерете техните сесии в надписа на публикацията и се опитайте да се забавлявате поне наполовина колкото тях. И запомнете: Тренировките за двойки са чудесен начин да надградите тази ваша специална връзка, както и да достигнете до някои лични рекорди, като отключите духа на съперничеството. Какъв по‐добър начин да прекарате времето си заедно? Изпробвайте някои нови предизвикателства или рутинни упражнения или просто тренирайте и се посмейте заедно. Изпратете ни видеоклипове на вас и с вашите половинки  ‐ може да ви представим във следващото ни издание.

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Evangeline Howarth
Писател и редактор
Вижте профила на Evangeline Howarth

Еванджелин участва в състезателните спортове още от ранна възраст. Tя разбира значението на правилното хранене за подхранване на екстремни и издръжливи спортове, особено поради опита си в Team GBR Squads и капитан и треньор на нейния първи университетски екип.

В свободното си време Еванджелин обича да тича - особено маратони. През уикендите ще я намерите да се занимава с водни спортове или алпинизъм. Любимите ѝ вечери са прекарани в HIIT сесия или клякания във фитнеса, преди да се глези с някаква пикантна храна и тон зеленчуци - yum! Научете повече за опита на Evie тук.

myprotein